05 April 2016

Harga Baru Bioseleza

Yana nak update sikit pasal Bioseleza...ramai yang tertanya-tanya pasal harga Bioseleza dan kenapa Bioseleza istimewa.


Ramai yang tanya apa specialnya Bioseleza berbanding jenama lain???
Bioseleza berbeza sebab ia menggunakan
✔ teknologi BV
✔ nano silver
✔ ion negatif



Walaupun Bioseleza nipis tapi ia dapat menampung sehingga 150ml serapan dan mempunyai jalur anti bocor.


Ada 4 jenis Bioseleza yang sesuai untuk semua
❤ Pantyliner
❤ Day Safe
❤ Night Safe
❤ Mixed Set



Malam ni yana bukan setakat nak inform pasal kelebihan Bioseleza je tau.. yana nak inform jugak kat korang semua pasal kenaikan harga Bioseleza..
Kalau korang masih ingat lagi, Syarikat Sahajidah Hai-O Marketing pernah selaraskan harga baru untuk tuala wanita bioseleza ni pada bulan February 2015 yang lalu.


Tapi disebabkan keadaan ekonomi yang semakin mencabar dan syarikat masih ingin mengekalkn tahap kualiti yang superb, Sahajidah Hai-O Marketing sekali lagi terpaksa menyelaraskan harga baru bagi tuala wanita Bioseleza ni bermula 1 Mac 2016 baru-baru ni.


Jadi rasanya dah jatuh wajib yana inform kat korang pasal  beberapa harga baru bagi tuala wanita bioseleza ni sebab ada yang terkejut bila yana bagitau harga yang lain dari harga yana tulis kat dalam blog yana ni :)
So...here we go pasal harga baru Bioseleza ni;)



Pantyliner rm 174 sekotak
(Ada 6 packs 30 keping each pack)



Day Safe rm160 sekotak
(Ada 6 packs 10 keping each pack)



Night Safe rm160 sekotak
(Ada 6 packs 8 keping each pack)



Mixed set rm164 sekotak (set paling jimat)
2 day safe
2 pantiliner
1 night safe
1 extra long



Jangan segan-segan contact yana.. pelihara rahim dari awal ok..janji tauπŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰


Yana
010-627 3397

Entry Terbaru Yana

Event SM/SSM Ogos 2017

Salam semua... Selepas beberapa hari event berlalu baru arini berkesempatan update blog. Award kali ni ada 2 orang rakan kongsi yan...