16 April 2016

Kelebihan Pantyliner Bioseleza

Selamat malam semua...

Time ni semua tengah berehat kan?? Sambil-sambil tengok tv or layan kerenah anak-anak dengan kerja sekolah diorang... takpe sabar yana tahu mak ayah sekarang ni semua bijak-bijak sebab tu sanggup bersengkang mata ajar anak-anak lepas balik kerja..

Malam ni yana nak share pasal kebaikan Pantiliner BIOSELEZA.. biasa jer dengarkan??? Pad wanita yang tak berbau dan eco used.

Taknak membebel panjang-panjang.. pinjam 3 minit uolls yer untuk baca jap kebaikan Pantiliner Bioseleza nih

⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇

HANYA DENGAN PANTYLINER..

♡ Tiada keputihan lagi.
♡ Tiada lagi bau2an yg tidak menyenangkan!
♡ Tiada lagi isu sakit bila dtg bulan... senggugut bye2!
♡ Tiada lagi isu rahim.jatuh!
♡ Tiada lagi isu rahim bengkak!
♡ Tiada lagi isu kembung!
♡ Tiada lagi isu infeksi!
♡ Tiada lagi gatal!
♡ Tiada lagi isu kudis diluar dan didalam
♡ Tiada lagi isu my- V utk yg hamil!
♡ Tiada lagi isu Hubby moyokkk!!
♡ Tiada lagi isu murung!
♡ Tiada lagi isu hormon tak keruan

✿ In syaa Allah subur!
✿ In syaa Allah kudis cancer baik!
✿ In syaa Allah darah kotor semua luruh elok!
✿ In syaa Allah period sharp on time dan habis secepat 6 hingga 7 hari!
✿ In syaa Allah tiada ekor period buat c hubby murung!
✿ In syaa Allah isu RAHIM selesai!
✿ Muka naik seri!
✿ Perut elok tak ada lagi buncit tak keruan!
✿ Darah elok lancar dari hujung rambut kehujung kaki!

Haaaa dah baca semua kan?? Jadi tqk payah ragu-ragu lagi untuk pakai PANTILINER BIOSELEZA nih.

Yang nak jaga kesihatan dalaman jangan segan-segan wapps yana kat no di bawah ni okay;)

010 627 3397
010 627 3397
010 627 3397

Lovers to share,
Yana

Entry Terbaru Yana

Mitos pasal korset Premium Beautiful

Pernah tak buat keputusan tanpa ambil kira pengalaman sendiri? Alaaa orang putih cakap "dont judge a book by its cover"...