Kepentingan Pantyliner

Dah jatuh tahap WAJIB da yana kene bagitau uolls pasal kepentingan Pantiliner ni..
.
.
.
.
.
KEPENTINGAN MEMAKAI PELAPIK SELUAR DALAM (PANTY LINER) SETIAP HARI

⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇

Pencemaran udara semakin serius. Seluar dalam terdedah kepada habuk yang tercemar dan boleh menyebabkan pembiakan bakteria pada bahagian intim. Dengan pemakaian Bio Seleza Pantyliner yang memberikan kesan anti-bakteria boleh meneutralkan bahagian Miss V anda seterusnya menjaga kesihatan kawasan intim anda.

Kesan sampingan sabun pencuci kimia. Sisa-sisa kimia sabun pencuci mungkin tertinggal pada seluar dalam lalu terkena bahagian intim wanita yang boleh mengakibatkan alahan kulit. Bio Seleza Pantyliner boleh mengurangkan kesan kerengsaan kulit dan menjaga kesihatan kulit anda.

Proses pengeringan yang kurang sempurna. Kebanyakan wanita moden kini menjemur seluar dalam bukan langsung kepada cahaya matahari. Lebih-lebih lagi mereka yang tinggal di kawasan apartment, kawasan menjemur pakaian adalah amat terhad. Proses pengeringan yang kurang sempurna mewujudkan kelembapan pada seluar dalam anda seterusnya menggalakkan pembiakan bakteria dengan lebih pantas. Bio Seleza Pantyliner boleh mengatasi masalah anda kerana dengan bahan yang boleh telap udara menggalakkan pengaliran udara yang baik pada Miss V anda.

Masalah pada Miss V. Bagi anda yang mempunyai masalah jangkitan pada Miss V anda seperti Keputihan, Berbau, Gatal-gatal dan lain-lain masalah yang boleh menimbulkan ketidakselesaan dan kesakitan, PERLU memakai Bio Seleza Pantyliner sebagai rawatan alternatif bagi masalah yang anda hadapi.

Menjaga kesucian pakaian untuk beribadah. Kebanyakan kita pasti mempunyai masalah pada Miss V dan ada sahaja ‘benda’ yang keluar daripada alat sulit kita sepanjang hari yang boleh mengotorkan seluar dalam kita. Dengan pemakaian ‘panty liner’, kita dapat menjaga kesucian pakaian kita dengan mudah tanpa perlu membuka seluar dalam setiap kali hendak menunaikan solat. Hanya perlu mengganti ‘panty liner’ dan kita sudah boleh menunaikan ibadah dengan rasa yakin tanpa was-was. Ingat wanita muslim di luar sana! Keputihan dan yang seangkatan dengannya merupakan najis yang boleh menyebabkan solat kita tidak sah.

Harap info ni dapat membantu uolls kat luar sana yer... time kasih sudi baca sampai habis..

YANA
010 627 3397

No comments:

Post a Comment

Entry Terbaru

360 Theravest Kecilkan Lengan Dengan Mudah

Selamat Hari Raya.. Maaf Zahir & Batin Macam mana Hari Raya tahun ni? Kalut² raya kate netizen..huhu betul jugakkan macam yana pun kalut...