05 April 2016

Perasaan sambut protege untuk kali kedua.... Tahniah Sharatul Tahar!

Maaf semua...lewat berkongsi berita gembira sepanjang award aritu..
Syukur alhamdulillah yana dapat lahirkan pewaris untuk terima award Sales Manager kali ni... tak tergambar perasaan yang ada bile sambut rakan kongsi turun dari stage dan perkenalkan pada mentor-mentor... macam perasaan mak tengok anak terima ijazah masa belajar..


Sepatutnya da lama yana share sebahagian gambar yang ada masa award aritu.. ni baru jer dari dalam hp...yang dari photographer tak dapat lagi...menunggu gambar dari photographer masih tak kunjung tiba lagi....huhuhu


Ni kiranya PART 1 SM/SSM AWARD 2016 la yer..














Meriahkan tengok event yana pergi...harus meriah dan gempak sebab masa ni 1031 usahawan SHOM dirai dengan penuh gilang gemilang😍😍😍😍😍

Entry Terbaru

Kedai Kek Hipstur (Cantek Sekali) Di Kuala Terengganu

Ada yang mencari tempat makan cozy dan hipstur area Kuala Terengganu? Kek lover? Western bites seekers? Nak makan kek dan bite dalam ...