14 April 2016

PREMIUM BEAUTIFUL MURAH

Selamat malam semua...
Malam ni yana nak cerita pasal kenapa lah PB ni tersangat MURAH. 
Cuma sebelum tu yana nak tanya lah juga..siapa yang biasa dengar orang cakap PB ni mahal?? Biasanya bile yana tanya mesti diorang cakap dengar cakap-cakap orang jer..tak pakai pun PB tu..
So agak-agak sapa yang penipu?? 
PB ker orang yang cerita bukan-bukan pasal PB? 

Jadi untuk clearkan semua orang malam ni yana nak update sikit pasal kelebihan Premium Beautiful. In shaa Allah lepas ni sape yang cakap PB tu mahal mesti cakap sebenarnya PB ni MURAH GILER!

Bayangkanlah dalam 1 korset ni terkandung 7 kelebihan dengan menggunakan kepakaran 3 buah negara. Tak percaya??? Jom baca kat bawah ni...
⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇


1) Superbrands
- high quality and high demand
- lebih 200 jenis korset = PB produk laris
2) Lifetime warranty
- rosak, koyak, patah boleh hantar baiki
3) Teknologi Far Infra-Red Rays (FIR)
- menggetarkan molekul air dalam badan
- metabolisme meningkat
- wanita 25 tahun keatas metabolisme jatuh
- meningkatkan peredaran darah
4) Fabrik bermutu tinggi ( Akwatek & Akwadyne)
- menggunakan teknologi Jerman
- aliran udara keluar masuk
- serapan peluh yang baik (anti-peluh)
- anti-bakteria
5) Buatan Malaysia  (menggunakan teknologi 3 negara maju)
- US - jahitan
- Jerman - fabrik
- Korea/Jepun - batu mineral/seramik
6) 360° pergerakan
- dapat pengiktirafan pakar tulang belakang
7) Direka khas
- 70% kesihatan, 30% kecantikan,100% keyakinan


Haaa...dah baca kan kenapa yana cakap PB ni murah?! Sebab yana yang dah 2 tahun pakai ni fabrik Pb masih macam baru..even dah 2 kali hantar baiki sebab patah bile dapat balik serupa baru..sikit pun tak nampak tempat yang dijahit.. kalau lingerie yang lain mesti dah lama kene bakar api bile patah, besi terkeluar, tali menggeleding, cangkuk rosak habis teruk lingerie tu koyak rabak.. Pb tak macam tu ok! Rosak ke patah ke carik ke boleh hantar baiki..FREE LAGI!

Jangan risau sebab yana ada sijil pengesahan dan yana antara orang terpilih. Paling ramai yang suka bile agent dapat berikan servis after sales. Yana memang pentingkan SERVICES dan KEPUASAN PELANGGAN ^__^

Yang dah baca nak rasa fabrik Pb dan nak tengok sendiri PB ni contact jer yana.. FREE FITTING..FREE SEEING..TAKDE CAJ!

PB still ada PROMOTION lagi sehingga 31 May 2016..so cepat-cepat grab PB Murah

Wapps or call no di bawah

⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇

0106173397
0106273397
0106273397


Yana
PB Expert Terengganu


Entry Terbaru Yana

Event SM/SSM Ogos 2017

Salam semua... Selepas beberapa hari event berlalu baru arini berkesempatan update blog. Award kali ni ada 2 orang rakan kongsi yan...