11 April 2016

Real Testimoni..Real People...Real Success

Salam tengahari semua... dah solat zohor?? Hopefully dah selesai yer..^__^

Yana nak share real testimoni dari client dan rakan kongsi yana sendiri..jom pakat baca sikit..;)

Saya pengguna tegar Premium Beautiful korset hampir 2 bulan 1/2...

2013: Saya amalkan diet tanpa nasi, exercise, sapu losyen panas dan ambil supplemen untuk kurus tapi badan tetap macam tu je, no changes at all...

2014: Same last year routine untuk dapatkan shape badan yang lebih cantik tapi hasilnya tetap sama, susut sedikit je dari asal..

2015: Saya mula menyarung Premium Beautiful korset selama lebih 8 jam setiap hari secara konsisten, exercise dan makan seperti biasa..Alhamdulillah badan mula susut dan ada shape..Yang paling best, berat saya juga turun dari 70+ kg ke 60+kg...Selalunya saya alami senggugut yang teruk setiap kali period, yang tu pun dah beransur kurang sampaikan period pun tak sedar. Migrain pun jarang2 sekarang ni..Alhamdulillah, ditemukan dengan Premium Beautiful.. Hidup saya berubah dari satu fasa ke fasa yang lebih baik...Nothing is better than this..Alhamdulillah once again..I will keep Premium Beautiful as my companion through my life journey..InsyaAllah..

-Cik Aishah

Testimoni kat atas tu milik client, Aisha Rawi... tu cerita setahun lebih yang lalu.. beliau sanggup buat apa jer semata-mata nak kuruskan badan.. sampai lah aishah jumpa yana menerusi online.. masa tu aishah bagitau die nak kuruskan badan dan ada masalah senggugut yang teruk... yana syorkan pakai Premium Beautiful sebab pada yana kesihatan lebih penting.. dan Premium Beautiful direka bentuk untuk 70% kesihatan.. bile kurus??? Itu memang 1 bonus!

Sekarang aisha makin sihat dan cantik.. makin menawan.. bentuk badan lebih ada shape dan masalah senggugut dah takde..

Yang nak mencuba PB boleh contact yana..nak free fitting pun boleh.. no problem ^__^

0106273397
0106273397
0106273397

www.liyanatahar.com

Entry Terbaru Yana

Mitos pasal korset Premium Beautiful

Pernah tak buat keputusan tanpa ambil kira pengalaman sendiri? Alaaa orang putih cakap "dont judge a book by its cover"...