19 April 2016

SABUN MAGIC TERLARIS DIPASARAN!

Assalamualaikum..selamat malam semua..

Yana nak share 1 produk untuk kegunaan surirumah tangga malah intuk ibu-ibu bekerja..

Berita baik buat para ibu yang nak CEPAT SIAP KEJE RUMAH!

Sabun Magic EziClean!

✔kelambu lama jadi baru

✔selimut dah berlumut,color dah jadi kelabu asap,rendam je beberapa jam dengan sabun ezi clean trus bertukar seperti selimut baru keluar dari kedai!

✔kasut jenis bergetah cth :- croc,flip flop dsb..rendam beberapa jam trus jadi seperti kasut baru keluar dari pasaraya!

✔setakat kasut sekolah,baju sekolah,tudung sekolah yg kotor giler tu..tak payah pening lagi..!

Tak payah susah2 nak membebel kat anak2..

Rendam shj dgn sabun ezi clean!

Angkat dari rendaman trus jadi putih berseri!

Nak order SABUN MAGIC ni?? Boleh wapps yana melalui nombpr hp yang tertera kat bawah yer..
.
.
.
.
.
.
.
⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇

010 627 3397
010 627 3397
010 628 3397

Yana
PB Expert Terengganu

Entry Terbaru Yana

Mitos pasal korset Premium Beautiful

Pernah tak buat keputusan tanpa ambil kira pengalaman sendiri? Alaaa orang putih cakap "dont judge a book by its cover"...