11 April 2016

Seminar Social Media Bersama Tuan Izan

Selamat malam semua...

 ingat tak yana pernah kongsi post pasal Seminar bersama Tuan Izan di FB... masa tu yuran untuk dapatkan ilmu social media hanya RM50... takkan dapat dimana-mana kecuali di DOLOMITE ACADEMY. Biasanya Tuan Izan charge mahal... huhuhu...


Satu hari suntuk belaja pasal ilmu FB ADS dan macam mana caranya nak kasi page kita ditempat no 1.. cara belaja pun santai jer... dari duduk atas kerusi sampai la bersila bersimpuh kitaorang dalam kelas.. happy happy jer buat bisnes online

Ni gambaran kelas Tuan Izan hari tu.. havoc dan happening...


No comments:

Post a comment

Entry Terbaru

Cara Ukur Premium Beautiful

Yana tunggu korang klik link tu dan bersedia nak jawab pertanyaan yang berlegar diruang minda. Wasap yana tau. klik jer https...