20 May 2016

BIOVELOSITY SLEEP MATE TERENGGANU: Selimut Dhuha

Ya Allah lama dah rasanya tak share pasal BVSM@Selimut Dhuha.. Rasa bersalah sangat tak share kebaikan BVSM ni dengan kawan-kawan. Yana sendiri memang pakai selimut ni dan berkongsi kebaikan dengan mak abah dan adik. Yana pernah ada client yang pakai BVSM ni kene gout. Syukur alhamdulillah sakit goutnya mula terkawal.

Mesti uolls tertanya-tanya kan apa istimewanya BVSM ni sampai perlu ada 1 BVSM di setiap rumah.

Bio Velocity adalah sejenis PELAPIK TILAM bertenaga dan direka khas untuk membantu menyelesaikan pelbagai masalah kesihatan dan membantu proses terapi hanya dengan cara berbaring, peluk, alas, selimut atau hanya memandang ke arah pelapik tilam BVSM ini.

BVSM merupakan pelapik tilam pertama didunia dan di Malaysia menggunakan Teknologi Tulen CAHAYA MATAHARI PAGI ( DHUHA ) & GARAM LAUT DALAM... Tilam disuntik dan disemburkan garam dari laut dalam yang didedahkan pada cahaya matahari selama sebulan pada waktu dhuha. Hanya pada waktu dhuha sahaja kerana pada masa ini ada unsur istimewa pada cahaya matahari untuk kesihatan dalam menyelesaikan pelbagai penyakit termasuklah sakit-sakit mistik.

Ianya adalah hasil Kajian Selama 20 Tahun Dari RUSIATeknologi Dari KOREA ,
FABRIK Berkualiti Dari GERMAN dan dijahit Di MALAYSIA

Ciri-ciri Pelapik Tilam Bio Velocity Sleep Mate

- Ianya ringan dan bersaiz Queen
- Tidak menggunakan charge/bateri/plug elektrik
- Boleh dibuat selimut, alas cadar atau dilipat kecil menjadi bantal
- mudah dibawa ke mana sahaja ( boleh bawa travel)

Bagaimana kesan Bio Velocity Sleep Mate?

Hanya 10 saat sahaja pandang ke arah  pelapik tilam BVSM ini sudah terasa tenaganya. Kalau baring atau tidur semalaman anda akan merasa lebih cergas, sangat bertenaga dan puas tidur walaupun hanya sekadar 2 hingga 3 jam sahaja. Ianya memberikan tidur lena yang berkualiti mengikut keperluan badan seseorang.

Bagaimana Bio Velocity Sleep Mate Berfungsi?

Pelapik Tilam Bio Velocity Sleep Mate akan mengeluarkan gelombang dari garam buluh yang telah disuntik. Apabila aura kita lemah, negatif value mudah untuk masuk ke dalam otak, ke hati kita mengakibatkan badan letih, lesu, tak berdaya, dan beremosi.  Dengan BVSM membantu menyeimbangkan kembali hormon dalam badan.

Bagaimana BVSM mampu merawat penyakit dari hujung rambut sehingga hujung kaki?

-Gelombang yang terhasil daripada garam buluh akan mencari molekul air dalam badan. Molekul air sentiasa bergetar dan akan menghasilkan lebihan tenaga dari gelombang tersebut mengakibatkan molekul air akan bergetar lebih jauh dengan kadar frekuensi yang lebih laju.

-Akibat dari getaran molekul air yang laju menyebabkan molekul air terputus dan membebaskan OKSIGEN dan TENAGA HABA dalam salur darah ( punca berpeluh dan haus semasa tidur dengan bvsm )

- Apabila terasa panas akibat PEMBEBASAN HABA dalam salur darah, proses DETOX bermula. Saluran darah akan bersih dan berjalan lancar kerana semua kolestrol telah pun mula terlerai.

- Metabolisma semakin meningkat kerana sel yang semakin aktif membiak bersama dengan kadar pembebasan oksigen yang tinggi ( RENEWAL )

- Hormon akan seimbang dan dengan izin ALLAH smeua penyakit akan pulih kerana tiada lagi saluran darah yang tersumbat.

Siapa Perlu Tidur Dengan BVSM ini?

Pelapik tilam Bio Velocity Sleep mate sangat sesuai untuk semua golongan dan kegunaan seisi keluarga. Teknologi mesra alam sangat sesuai dari bayi baru lahir hingga ke usia emas layak menggunakannya. Ianya juga merupakan rawatan alternatif untuk demam kuning bagi bayi yang baru dilahirkan kerana 'dhuha, yang ada pada pelapik tilam ini.

InshaAllah, dengan izin Allah disertai doa dan keyakinan tinggi,
banyak penyakit telah berjaya dirawat seperti:-

- Gout
- Darah tinggi
- Tekanan darah rendah
- Kencing Manis
- Senggugut
- Masalah Jerawat
- Sembelit
- Resdung
- Senggugut
- Masalah Jerawat
- Sembelit
- Resdung
- Slipdisc, clebral palsy (CP)
-Migrain tahap kronik
- Asma, Lelah
- Berdengkur
- Bisa-bisa tulang, lenguh badan
- Susah nak tidur malam ( Imsomnia )
- Baby Kuning ( jaundice )
- Hilangkan stress- Pesakit Kanser
- Strok, Minor Strok, Major Strok
- Sakit sendi, sakit saraf
- Hormon tak stabil, menstabilkan hormon
- Sakit Urat, sakit pinggang, sakit lutut, bisa-bisa tulang
- Kaki dan tangan kebas, kolestrol tinggi, sakit tegang leher
- Ibu Berpantang menambahkan tenaga dan penyembuhan
- Memberikan tenaga dan memberikan tidur berkualiti walau hanya 2 jam sahaja tidur dengan BVSM. Badan segar dan bersemangat

Bio Velocity Sleep Mate boleh merawat gangguan mistik? Gangguan Sihir??
BOLEH, InshaALLAH.

Gelombang garam buluh ni bertindak sangat EFEKTIF menghalau gangguan mistik dengan izin-NYA. Sebab kita dengan garam yang HIGH-QUALITY...
Tenaga gelombang garam buluh ni TAJAM dan DAHSYAT untuk halau semua jin dan syaitan. ( Sebelum tidur di atas BVSM berdoa dulu kepada ALLAH supaya BVSM ini dapat menjauhkan benda-benda mistik )

Selain dari itu dengan ber 'BVSM' anda akan lebih
- awet muda, cantik, sihat
- tenang dan berfikiran positif ( hilang stress )
- lebih TEGANG???
- Nikmat malam pertama kembali semula..

OMGGGGG!!! Memang kena pakai ni..

Harga Asal Pelapik Tilam Bio Velociy Sleep Mate RM1,488
Nak lagi MURAH dan JIMAT???

Wapps Yana terus tau ke no hp kat bawah..Janji tau;)

⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇

0106273397
0106273397
0106273397

YANA😘

Entry Terbaru Yana

Event SM/SSM Ogos 2017

Salam semua... Selepas beberapa hari event berlalu baru arini berkesempatan update blog. Award kali ni ada 2 orang rakan kongsi yan...