20 May 2016

BVSM Terengganu: Cara Caj Selimut Dhuha

Yana nak share satu lagi pasal Selimut Dhuha ni.. Yerlah kan dah alang-alang beli dan pakai mesti nak tahu cara jemur macam mana kan?

Tau tau kenapa BVSM dipanggil sebagai Selimut Dhuha??? Pelik jugak kan kenapa special sangat dengan selimut ni. Of course la special kawan-kawan sebab BVSM perlukan tenaga Matahari sewaktu Dhuha untuk dicajkan.

Cahaya Dhuha sangat unik dan mempunyai enzim yang tidak terdapat dimana-mana.

Waktu nak caj BVSM ni start jam 8 pagi sehingga 11 pagi. Waktu terbaik dan tenaga Dhuha berada ditahap optimum.

So kawan-kawan jangan lupe tau caj selimut dhuha semasa waktu dhuha jer ok;)

0106273397

Loves you guys :*
Liyana

Entry Terbaru

PROMOSI MINCHA (AUG - SEPT 2018)

Waahh!!! Berita baik untuk penggemar teh Fazura dan Fazura Lovers ♡ Promosi BELI 5 kotak dengan harga RM 165 belian ke-6 HANYA RM15...