20 May 2016

BVSM Terengganu: Cara Caj Selimut Dhuha

Yana nak share satu lagi pasal Selimut Dhuha ni.. Yerlah kan dah alang-alang beli dan pakai mesti nak tahu cara jemur macam mana kan?

Tau tau kenapa BVSM dipanggil sebagai Selimut Dhuha??? Pelik jugak kan kenapa special sangat dengan selimut ni. Of course la special kawan-kawan sebab BVSM perlukan tenaga Matahari sewaktu Dhuha untuk dicajkan.

Cahaya Dhuha sangat unik dan mempunyai enzim yang tidak terdapat dimana-mana.

Waktu nak caj BVSM ni start jam 8 pagi sehingga 11 pagi. Waktu terbaik dan tenaga Dhuha berada ditahap optimum.

So kawan-kawan jangan lupe tau caj selimut dhuha semasa waktu dhuha jer ok;)

0106273397

Loves you guys :*
Liyana

Entry Terbaru Yana

Mitos pasal korset Premium Beautiful

Pernah tak buat keputusan tanpa ambil kira pengalaman sendiri? Alaaa orang putih cakap "dont judge a book by its cover"...