22 May 2016

PREMIUM BEAUTIFUL TERENGGANU : PB Expert setahun lepas

Selamat malam semua..

Terima kasih sebab sudi singgah blog yana. Rindu nak berceloteh kat blog ni. Malam ni yana nak share 1 testimoni yana dengan kawan-kawan. Real story dari yana sendiri tau😉😉

Memula tengok gambar 2015 tu sebak hati yana bile terdetik dalam hati betul ke itu yana selama ni..😢😢

Setahun dah berlalu rupenya bile tengok gambar 2015 tu Yana baru je lepas 3 bulan bersalin dengan latest 2016 dah betul tekad nak berPB sepanjang masa.

Dulu rasa diri dah comel sangat dah dengan gaya bersahaja pergi jumpe mentor tapi hakikatnya yana boleh berubah jauh lebih baik. Gemuk is no awesome!🙊🙊🙊

Sapa yang tak nak cantik kan?? Sape yang tak ingin jaga mata suami?? Sebab nak diri cantik dan melekat di mata suami lah yana BERTUKAR ke PREMIUM BEAUTIFUL. Bile sihat dalaman luaran terpaksa cantik. Suami pun makin sayang😘😘

Takde dah rupe makcik pada penampilan yana.. sekarang ni baru terasa diri berumur 30-an sampaikan ade yang ingat Yana budak lepasan U 😅😅 Masing-masing tak percaya Yana ibu anak 2😄😄

PB membantu Yana dengan penampilan baru untuk lebih berkeyakinan😊😊

010 627 3397
www.liyanatahar.com

#PremiumBeautifulTerengganu
#PBExpert
#PBTerengganu
#PBMarang
#PBsales
#PBMurah

Entry Terbaru Yana

Mitos pasal korset Premium Beautiful

Pernah tak buat keputusan tanpa ambil kira pengalaman sendiri? Alaaa orang putih cakap "dont judge a book by its cover"...