22 May 2016

PREMIUM BEAUTIFUL TERENGGANU : Premium Beautiful Penipu!

Yang ni satu lagi bukti PB memang suka tipu orang ramai. Ramai yang menangis sebab Premium Beautiful!

Yana FRUST sangat
Menangis bile tengok gambar lama kalau Yana buat keputusan tak nak sarung PB mungkin badan Yana makin membesar, makin membulat

Uolls bayangkan dalam masa 7 bulan jer badan yana dah mula mengecil dan ada shape yang Yana sendiri tak terbayang Terasa rugi sangat memula dulu pakai on off. Lepas bersalin jer terus pakai PB buat pergi kerja. Kadang-kadang bawak tidur malam sebab sayang nak tanggalkan sebab tidur yana lebih nyenyak.

7 bulan pakai PB yana tak perlu runsing nak cari produk kecilkan muka sebab PB bantu bentukkan muka Yana lebih runcing dan keyakinan diri lebih terserlah.
Yana takde rahsia lain. Takde suntik kolegen or vitamin C dalam badan. Yana cuma TUKAR BAJU DALAM yang ada 1001 kebaikan dengan memakai setiap hari.
Bile kira-kira balik Yana cuma spend RM2-RM3 sehari sepanjang yana pakai PB sebab kualiti kain masih lagi macam baru. 

Terkejut jugak sebab yana memang jimat habis bile pakai 1 set PB sepanjang masa dan keberkesanannya lebih baik dari baju dalam biasa.


0106273397
www.liyanatahar.com



#PBSale
#SayaPakai
#PBTerengganu
#PBMarang
#PBSetiu
#PBBesut
#PBDungun
#pPBKemaman
#SetBerpantang
#SetBersalin

Entry Terbaru Yana

Mitos pasal korset Premium Beautiful

Pernah tak buat keputusan tanpa ambil kira pengalaman sendiri? Alaaa orang putih cakap "dont judge a book by its cover"...