PREMIUM BEAUTIFUL TERENGGANU : Premium Beautiful Penipu!

Yang ni satu lagi bukti PB memang suka tipu orang ramai. Ramai yang menangis sebab Premium Beautiful!

Yana FRUST sangat
Menangis bile tengok gambar lama kalau Yana buat keputusan tak nak sarung PB mungkin badan Yana makin membesar, makin membulat

Uolls bayangkan dalam masa 7 bulan jer badan yana dah mula mengecil dan ada shape yang Yana sendiri tak terbayang Terasa rugi sangat memula dulu pakai on off. Lepas bersalin jer terus pakai PB buat pergi kerja. Kadang-kadang bawak tidur malam sebab sayang nak tanggalkan sebab tidur yana lebih nyenyak.

7 bulan pakai PB yana tak perlu runsing nak cari produk kecilkan muka sebab PB bantu bentukkan muka Yana lebih runcing dan keyakinan diri lebih terserlah.
Yana takde rahsia lain. Takde suntik kolegen or vitamin C dalam badan. Yana cuma TUKAR BAJU DALAM yang ada 1001 kebaikan dengan memakai setiap hari.
Bile kira-kira balik Yana cuma spend RM2-RM3 sehari sepanjang yana pakai PB sebab kualiti kain masih lagi macam baru. 

Terkejut jugak sebab yana memang jimat habis bile pakai 1 set PB sepanjang masa dan keberkesanannya lebih baik dari baju dalam biasa.


0106273397
www.liyanatahar.com



#PBSale
#SayaPakai
#PBTerengganu
#PBMarang
#PBSetiu
#PBBesut
#PBDungun
#pPBKemaman
#SetBerpantang
#SetBersalin

No comments:

Post a Comment

Entry Terbaru

Hazelnut Latte Rasainya dengan Dream Curve

Assalamualaikum.. Sebelum ni Yana cerita pasal skincare Mylea kan?  Kali ni Yana nak cerita sikit pasal produk baru dari Mylea. Produk kesih...