25 May 2016

PREMIUM BEAUTIFUL TERENGGANU: PREMIUM BEAUTIFUL PENIPU BETUL!


PREMIUM BEAUTIFUL MEMANG BETUL-BETUL PENIPU!



MIGRAIN HILANG LEPAS BALUT KEPALA DENGAN PB.

Yana sendiri tak sangka yang PB dapat  membantu masalah client ni berkaitan migrain die. Maklumlahkan bile berpuasa tapi terlupa nak bersahur macam-macam emosi boleh timbul. Tambah-tambah pulak still menyusu..terasa kering tekak dan letih makin menebal.

Akak ni share pasal pengalaman die migrain time puasa..

Semalam i puasa ganti, lepas tu terlupa nk bangun sahur. Baby i pulak still breastfeed. So dr pagi lagi dah rase lapar yg teramat, kepala dah mula pusing-pusing.. Masuk tengahari, migrain start datang.. Berdentum-dentum rase kepala i ni.. and rase nak muntah 2 kali.. Tapi nasib baik tak keluar..kalau tak batal puasa. huhu.. yang anak i pulak asyik nk bergayut je.. yang kite tengah pening ni baring jelah, taktau nak buat ape.. makan panadol tak boleh.. last-last saya ambik bra Premium Beautiful tu sebab u kate kt bra FIR die tebal.. so i balut je kepala i.. after 15 min camtu, i rase kepala ringan je. migrain i terus hilang.. i sendiri tak percaya.. macam magic pulakla bende ni.. seriouslah uu.. bende ni bagus gila!”

Yana sendiri pernah kene migrain sebelum ni memang ambik jer waist nipper Pb tu letak kat kepala dalam 10 minit terus hilang. Kepala rasa lagi ringan. Tak pernah dah makan panadol setiap kali sakit kepala.. lagipun panadolkan tak elok untuk badan kita.

Simptom-simptom migrain..




Yang ada masalah migrain tapi dah tak larat nak makan ubat yana suggestkan pakai je PB sebab banyak fungsi yang kita akan dapat.

Yang nak pakai PB tu boleh contact yana
.
.
.
.
.
.
⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇

010 627 3397
010 627 3397
010 627 3397



Loves,
Liyana


Entry Terbaru Yana

Event SM/SSM Ogos 2017

Salam semua... Selepas beberapa hari event berlalu baru arini berkesempatan update blog. Award kali ni ada 2 orang rakan kongsi yan...