06 May 2016

PREMIUM BEAUTIFUL TERENGGANU: Sakit belakang akibat salah duduk

Selamat malam semua..

Malam ni yana nak cite sikit pengalaman yana masa bekerja dulu.. ^__^ 8 tahun mengadap komputer dan duduk di kerusi setiap masa..

Pernah tak dengar orang cakap duduk lama atas kerusi punggung jadi lebar?? Haaa...yana tak nafikan tau sebab keje yana sebagai kerani kaunter memang sepanjang hari duduk jer kat kaunter.. dari ukuran punggung 36inci dah mengembang jadi 40inci..huhuhu.. kerja memang la sedap dudukkk jer.. tapi yang tak bestnya punggung membesar.. tu belum masuk kira salah cara duduk lagi.. bayangkan ek bile asyik duduk jer.. badan yang tegap dah jadi melengkung.. hurrmmm acaner tuh??
Sape setuju ngan yana duduk lama-lama boleh jadi sakit pinggang dan lenguh-lenguh belakang...?? 

Tapi sejak yana ber PB ni syukur alhamdulillah masalah sakit belakang dah makin berkurang.. takde dah nak mintak tolong suami picitkan or urutkan setiap kali balik kerja.. 

Yana memang rasa bertuah sangat sebab jumpe PB ni masa muda lagi.. nanti bile umur meningkat tua takde lah jadi nenek si bongkok tiga..huwaaaaa tak nak...

Yana syorkan pada kawan-kawan yang ada masalah sakit pinggang, sakit belakang or punggung melebar tu pakai Premium Beautiful ni.. sebab dalam masa kita jaga kesihatan sebenarnya kita menguruskan kecantikan jugak.. bonus lah kan bile dah dapat produk yang buat 2 kerja dalam 1 masa.. jimat duit..jimat belanja..

Opss..opss... satu lagi nak cite keistimewaan PB ni... WARANTI SEUMUR HIDUP!! haaaa pakailah sampai royak rabak pun still boleh hantar baiki.. bestkan?? Kalau baju dalam lain confirm bakar api (kite bako..kita bako..)

Ada kawan-kawan yang tengah mencari baju dalam dan yang menjimatkan duit bole la contact no kat bawah ni

⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇

010 627 3397
010 627 3397
010 627 3397

Yana akan consult kawan-kawan yang nak memakai PB ni dan kita bagi free fitting 10-15 minit..

NO CHARGES...NO NOTHING

I love to spread kindness and courages.. so there will be all one happy..

Loves,
Yana

 

Entry Terbaru Yana

Event SM/SSM Ogos 2017

Salam semua... Selepas beberapa hari event berlalu baru arini berkesempatan update blog. Award kali ni ada 2 orang rakan kongsi yan...