17 May 2016

PREMIUM BEAUTIFUL TERENGGANU,KELANTAN dan PAHANG : Bengkung untuk ibu yang bersalin ceaserean

Selamat petang semua..

Arini Yana bersiaran awal sikit.. teringat pulak kat kawan-kawan yang bersalin ceaser baru-baru ni yang cakap tak boleh nak berurut dan berbengkung. Sampai masa perut dah buncit sebab masuk angin dan sakit belakang sebab takde support. Belum masuk kira yang sakit sebab cucuk epidural lagi..Ya Allah sakitnya tu Tuhan je yang tahu. menyucuk sampai ke tulang belakang.

Yana nak share pasal Kak Yani yang bersalin ceaser sbaru-baru ni dan ada masalah sakit belakang akibat suntikan Epidural. 

Sepanjang berpantang beliau tak dapat tidur dan duduk dengan betul akibat sakit yang menyucuk dan bimbang jahitan terbuka. Mencari jalan alternatif untuk sihat dan segar seperti biasa Kak Yani telah dipertemukan dengan Premium Beautiful. Tak disangka rupa-rupanya Korset Premium Beautiful sesuai dipakai untuk ibu bersalin ceaser dan yang paling penting bila tempat jahitan langsung tidak tertekan oleh korset.

Motif utama untuk sihat sepanjang berpantang telah berjaya dan tak disangka dapat bonus pakej BADAN KURUS. Bestkan??? Tak perlulah nak pergi slimming centre ke ape yang belum tentu dapat berikan bentuk badan idaman.

Bukan setakat Kak Yani jer yang boleh dapat kebaikan ni tau.  Mana-mana ibu yang nak bersalin atau tengah berpantang patut pakai dan alami sendiri kebaikan PB. Sebab utama bila pakai PB sewaktu berpantang ialah:-

  • Mengeluarkan angin dalam badan
  • Mengecutkan dan memperkemaskan semula rahim yang mengembang semasa mengandung
  • Menarik dan merapatkan semula tulang pinggul yang mengembang semasa proses bersalin
  • Menyegarkan badan yang lesu dan letih akibat sepanjang proses melahirkan bayi
  • Mengeluarkan darah nifas yang beku dan berketul-ketul dengan lancar
  • Mengeluarkan segala sisa kotoran dan air bisa (menggantikan proses tangas) dari rahim
  • Menyokong (menyengkak) rahim dari jatuh
  • Menyihatkan rahim dan memberi persediaan untuk proses persenyawaan seterusnya (menyeimbangkan semula hormon estrogen dan progestron)
  • Menghilangkan stretchmark akibat semasa mengandung atau menggaru perut semasa mengandung
  • Menghangatkan dalam badan dan tidak perlu menggunakan bahan2 seperit param, tapel dan pilis
  • Melancarkan proses pembuangan air besar (sembelit terjadi apabila memakan jamu)
  • Membanyakkan susu dan mengelakkan bayi dari cirit-birit akibat pemakanan jamu
  • Merawat luka-luka di dalam rahim mahupun di luar
  • Menaikkan metabolisma badan membantu mengurangkan berat badan dgn cepat
  • Membentuk semula payudara, pinggul dan posture badan yang menarik
  • Wanita bersalin 'ceasarian' (kerana tidak boleh bertungku,memakai ubat dan sebagainya) paling digalakkan memakai Premium Beautiful untuk menyihatkan semula rahim anda dan mengelakkan buncit di bawah perut.
TESTIMONI KAK YANI:

INSTANT SHAPING LEPAS PAKAI PB.







Bagi ibu yang bersalin CEASER jangan runsing jangan takut sebab PB adalah produk berpantang terbaik.

Premium Beautiful sangat istimewa sebab saiz korset mengikut ukuran badan dan mempunyai memory stick yang mengecam susuk badan pemakai. 1 PB 1 WANITA.


FREE FITTING
FREE CONSULTATION


010 627 3397
Liyana Tahar

Entry Terbaru Yana

Event SM/SSM Ogos 2017

Salam semua... Selepas beberapa hari event berlalu baru arini berkesempatan update blog. Award kali ni ada 2 orang rakan kongsi yan...