20 May 2016

Selimut Dhuha BVSM Terengganu

Mesti ramai yang tertanya-tanya kenapa arini Yana asyik cerita pasal Selimut Dhuha jer kan?? Hehehe.. sebenarnya Yana nak semua tahu kebaikan selimut dhuha ni. Selain amalkan makan ubat setiap hari kita boleh cuba ikhtiar dengan selimut dhuha ni.

Berkesan ke pelapik tilam Bio Velocity Sleep Mate (BVSM) ni?

Masa mula-mula beli dulu suami Yana pun tak percaya dan rasa macam membazir juga la sebab beli dengan harga RM 1,288 nilai tu agak besar buat kami masa tu. Tapi sebenarnya yana beli tak sampai RM 1,288 pun (nak tau camne, nanti whatapps yana ye macamana nak pakai free)

Untuk pengetahuan anda, RM 1,288 tu harga pada tahun 2013.. Pada tahun 2015 sehingga sekarang, harganya RM 1,488
(Nak special price,wajib whatapps yana yea)

Yana nak kongsikan testimoni terbaru dari customer di Perak. Datang dari Perak untuk dapatkan pelapik tilam BVSM ni ada macam-macam masalah yang ingin diselesaikan. Dah jemu makan ubat, katanya. Dah puas berurut, cuba macam-macam ubat, tujuan hanya satu, nak bagi anggota sebelah kiri yang tak boleh bergerak (strok) untuk kembali bergerak.

Selepas 3 minggu menggunakan pelapik tilam Bio Velocity Sleep Mate, hasilnya:-
- Badan jadi ringan
- Bacaan Kencing Manis Stabil
- Kolestrol turun dan stabil
- Mata yang kabur dah kembali terang

Cuma masih ada rasa sakit pada anggota yang strok, kesan tindakbalas atau dipanggil healing crisis. InshaAllah, kesan itu akan hilang tak berapa lama lagi dan inshaAllah, anggota tersebut boleh aktif semula.

Untuk anda yang diuji dengan pelbagai masalah kesihatan, akak memang syorkan tidur dengan pelapik tilam bio velocity sleep mate ni. Yang tidak mengalami masalah kesihatan juga sangat-sangat digalakkan menggunakan pelapik tilam Bio Velocity Sleep Mate ini. Sebab badan kita perlukan tenaga untuk di charges hari-hari. Macam bateri handphone kita juga. Hari-hari kita charge, baru boleh beroperasi semula kan. Kita pun kena charge dengan aura Velocity tilam BVSM ni.

Satu rumah, satu BVSM
010-6273397

#BioVelocitySleepMateKTerengganu
#SelimutDhuhaKTerengganu

Entry Terbaru Yana

Event SM/SSM Ogos 2017

Salam semua... Selepas beberapa hari event berlalu baru arini berkesempatan update blog. Award kali ni ada 2 orang rakan kongsi yan...