27 June 2016

Bioseleza Terengganu: Pad bermutu tinggi dengan tenaga BV

Selamat malam semua.. 

Syukur alhamdulillah malam ni da terawih 23 bersamaan Ramadhan ke 22.. tak sangkakan sekejap je masa berlalu.. kita pun dah masuk fasa ke 3 Ramadhan.


Kali ni yana nak share something yang yana rasa ramai kakak & adik2 ambil mudah. Sanitary pad! Setiap bulan kita pakai bile tiba masanya kan?

Yana memang concern sangat bab kesihatan Miss V ni sebab ia bersangkut paut dengan peranakkan kita yang wanita ni. Peranakan kita ni takde spare part okay.

Kalau sakit jantung ada juga kebarangkalian orang derma. Kalau peranakan, apa biasa yg dinasihatkan pakar? BUANG! -__-

Sebab tu lah memang yana titik beratkan sangat bab ni.

Sebagai langkah pertama:
Bila balik rumah nanti, cuba tengok tarikh dikilangkan dan tarikh luput sanitary pad kita?
 Kenapa?
Ambil contoh buku latihan/tisu yang lama terletak kat rak. Bertukar warna kekuningankan?
 Kerana apa, kerana kulat. Macam tu lah diibaratkan pad yang takde tarikh luput. Entah dah berapa tahun punya stok kita main guna je.

So make sure balik ni check tarikh luput sanitary pad anda tau sebelum digunakan.

Bioseleza memang ada tarikh dikilangkan dan tarikh luput. Tak percaya? Tengok gambar kat bawah.


010 627 3397
Yana
Bioseleza Agent



#pengedardiperlukan
#bioselezamurah
#tlcterengganu
#topagentterengganu

Entry Terbaru Yana

Event SM/SSM Ogos 2017

Salam semua... Selepas beberapa hari event berlalu baru arini berkesempatan update blog. Award kali ni ada 2 orang rakan kongsi yan...