01 June 2016

PB MURAH: BERPANTANG DENGAN PREMIUM BEAUTIFUL



Selamat malam semua...

Rindunya nak bersembang dengan uoll semua.. Memula Yana nak ucapkan terima kasih banyak-banyak sebab sudi singgah blog yana. Syukur pada Allah sebab gerakkan hati uolls untuk klik link yana.

Hari ni Yana nak cite kelebihan berpantang dengan PB. Yana nak share sikit pengalaman berpantang yana hampir dua tahun lepas.

Tahun 2014..masa tu akhir Oktober Yana kene warded sebab air ketuban adi sikit.. tak tau punca sebab apa. Bile tiba hari bersalin suami yana tolong bawak set PB sebab memandangkan yana kene tahan wad masa hari checkup. Lepas keluar labor room aritu yana terus sarung WAIST NIPPER PB sebab Yana teringat masa bersalin anak sulung yana pernah pitam bile pergi bilik air sebab darah keluar banyak..
Kelebihan pakai waist nipper lepas keluar labor room badan yana lebih bertenaga walaupun darah nifas keluar laju. Dan paling best time tu bile darah ketul-ketul keluar PB buatkan badan yana rasa selesa.
Selain itu, rahim yana cepat mengecut dan darah nifas cepat kering. Yana dah tak rungsing lagi sebab PB memang membantu yana bile berpantang.. bawak anak pergi cek kuning pun rasa sihat dan bertenaga jer.

Pada ibu-ibu yang tunggu masa bersalin or tengah berpantang boleh pakai PB untuk tempoh berpantang. Yanaemang syorkan untuk semua.

KELEBIHAN BERPANTANG DENGAN PB

~ Mengeluarkan angin dalam badan
~ Mengecutkan dan memperkemaskan RAHIM yang mengembang semasa mengandung
~ Menarik dan meraparkan semula tulang pinggul
~ Membentuk badan seperti anak dara sebab semasa berpantang badan lembut dan memudahkan badan terbentuk
~ Mengeluarkan darah nifas yang BEKU & BERKETUL KETUL dengan lancar
~ Mengeluarkan segala sisa kotoran dan air bisa (menggantikan PROSES TANGAS) dari rahim
~ Menyokong rahim dari jatuh
~ Menyihatkan rahim 
~ Menghilangkan STRETCH MARK akibat semasa mengandung dan menggaru perut kerana gatal
~ MENGHANGATKAN badan dan tidak perlu menggunakan bahan2 seperti param, tapel dan pilis
~ Melancarknan proses membuang air besar
~ Memperbanyakkan susu dan mengelakkan bayi cirit birit akibat pemakanan jamu
~ Merawat luka2 dalaman
~ Meningkatkan metabolisme dan membantu mengurangkan berat badan dengan cepat



010-627 3397
www.liyanatahar.com



#setberpantang #premiumbeautiful #pakaralihlemak #setkesihatan #setkecantikkan #korsetlangsing #korsetslim

Entry Terbaru Yana

Event SM/SSM Ogos 2017

Salam semua... Selepas beberapa hari event berlalu baru arini berkesempatan update blog. Award kali ni ada 2 orang rakan kongsi yan...