13 June 2016

PB TERENGGANU: Throwback Red Carpet TLC Dinner - Behind The Scene

Selamat malam semua..opps dah pagi dah..huhuhu... tak tau la kenapa mata segar lagi time ni..padahal jap lagi nak bangun sahur pulak.. 

Awal-awal pagi ni terasa nak throwback pulan pasal red carpet time TLC dinner aritu.. yela memandangkan TLC Iftar around the corner kan.. tak sabar jugak tu nak pegi Iftar dengan TLcians 23hb nanti.. dan tempatnya memang WOWWW!! Magestic Hotel!! Putih diluar tapi golden didalam..

Ok lah..yana janji nak share picture red carpet aritu kan??? Mostly gambar yana dan husband lah sebab first time TLC buat dinner..dan dinner tu kat KLGCC.. wink..wink..teruja sangat-sangat tau..hihi

Yana dengan kekasih hati..time ni jer boleh nak bermesra on camera










Genggam erat tanganku sehingga hujung nyawa.. kaulah yang satu untuk selamanya<3

Kat tanggan pun boleh jadi spot yang cantik untuk PB Expert in Malaysia..hihi



Yana dengan a very humble person..MM CDM Haji Azlan Deraman

Jelitawan PB Expert... only with TLC in malaysia






Untung lah Anis...Mark Adam pegang tangan die..






Our family...


My Mentor..now dah jadi Puan Safriza Azwani..tahniah dear for your weeding late end of May recently..

Mark Adam in da house!!!




Mana yana ek??? Jadi photographer jap...tumpang lalu..


Chit chatting with gurls...sambil kudapan..hihi






Ape lah yang digelakkan....yana tak leh nak recall..ke pura-pura je gelak...


Our sponsor of the day


Kudapan sebelum main entree.. gemuk lah!! Takde lah..PB kan hado!!

Banyaknyer sweet... semua yana rasa dan makan..memang sedap except ginger cookies..cant eat it..









Oklah tu jer sikit sebanyak throwback yana... ade lagi picture tapi beribu keping..jenuh nak pilih...

And untuk record uolls outfit yana suami iateri aritu last minute shopping kat Kenanga... murah tapi nampak mahal.. bestkan?? Yana suka sebab batu tu boleh improvise banyak cara..

Thank you so much sebab banca post yana sampai habis..really appreciates it.. next time yana throwback event lain pulak yer.. 

Lastly... make sure P  sentiasa melekap kat badan uolls okay^__^ 
Coz bile sarung pape jenis baju pun uolls rasa confident yer..  

PB more to heathly then beauty yet overall became 200% self confidence.

Till here guys... see you very soon



Muah Ciked...
Liyana tahar
PB Expert Terengganu

Entry Terbaru Yana

Mitos pasal korset Premium Beautiful

Pernah tak buat keputusan tanpa ambil kira pengalaman sendiri? Alaaa orang putih cakap "dont judge a book by its cover"...