08 June 2016

Premium Beautiful Terengganu: Berpuasa dengan PB

Selamat malam semua.. Salam Ramadhan..

Memula Yana nak ucapkan terima kasih pada semua yang sudi singgah blog Yana... Yana takkan berada disini kalau uolls tak baca blog Yana kan... sempena bulan ramadhan yang mulia ni Yana nak ucapkan selamat berpuasa dan selamat menunaikan terawikh. Sebulan ni memang kena manfaatkan betul-betul bulan keberkatan ni. Yana solat terawikh di rumah jer memandangkan anak yana masih kecil dan supaya tak mengganggu jemaah lain.

Malam ni Yana nak share pengalaman Yana berpuasa dengan pakai Premium Beautiful. Hari pertama dan kedua berpuasa tak pakai PB tenaganya lain sangat. Walaupun yana bersahur tapi badan yana masih rasa letih dan selalu mengantuk. Tapi hari ni bile yana pakai PB tenaganya lain bile kepala yana terasa ringan dan badan lebih bertenaga. Lepas ni memang yana takkan tinggalkan PB lagi da ^__^

Yana suka pakai PB sebagai ganti baju dalam biasa sebab PB sangat istimewa. Ada 7 kelebihan PB yang membuatkan Yana terpaku dan rasa rugi sangat kalau tak grab peluang ni.

7 Kelebihan Premium Beautiful

1) Superbrands - high quality and high demand
                            - lebih 200 jenis korset = PB produk laris

2) Lifetime warranty - rosak, koyak, patah boleh hantar baiki

3) Teknologi Far Infra-Red  Rays (FIR)
      - menggetarkan molekul air dalam badan
      - metabolisme meningkat
      - wanita 25 tahun keatas metabolisme jatuh
      - meningkatkan peredaran darah

4) Fabrik bermutu tinggi ( Akwatek & Akwadyne)
      - menggunakan teknologi Jerman
      - aliran udara keluar masuk
      - serapan peluh yang baik (anti-peluh)
      - anti-bakteria

5) Buatan Malaysia - menggunakan teknologi 3 negara maju
      - US - jahitan
      - Jerman - fabrik
      -Korea/Jepun - batu mineral/seramik

6) 360° pergerakan - dapat pengiktirafan pakar tulang belakang

7) Direka khas - 70% kesihatan, 30% kecantikan,100% keyakinan
    
Bulan puasa ni lagi lah PB membantu Yana...perut tak rasa lapar, perut tak masuk angin, badan bertenaga, dan membantu yana sendawa.

Loves sharing,
Yana


Entry Terbaru Yana

Peluang menjadi AGENT TLC dengan modal RM80

Assalamualaikum.. Harini yana nak berkongsi rezeki dengan menawarkan you all (isteri, ibu dan anak dara) untuk menjadi age...