09 June 2016

PREMIUM BEAUTIFUL TERENGGANU: SALAM RAMADHAN dengan PB

Salam Subuh..
Lepas bersahur jer memang tak tido dah.. dari tadi melayan facebook dan update status. Maklum la yana berkerja sendiri..timing berkerja tu tak tentu sikit la ;) suka hati je nak masuk or keluar jam berapa.. uolls macam yana ker??
Yana nak share ngan uolls sepanjang 4 hari bersahur ni yana teringat dan memang perhati keadaan yana.. uolls pun cam yana jugak ker??
Usai bersahur dengan tamar dan air masak sebagai penutup... sepanjang 4 ramadhan ni yana asyik habiskan air dan makanan suami dan anak2.. memula taknak makan pun tapi teringat pesanan abah dan mak mentua.."ruginya lepaskan rezeki yang tinggal mana tahu disitulah rezeki kita yang ada.."
Memikirkan badan makin berkembang bile asyik abiskan makanan tapi positifnya yana sekarang kami sharing rezeki.. tak jatuh kemana rezeki kami kalau dah termaktub dalam ketentuan Allah disitu adanya rezeki kami.
Paling selamat of course lah yana sarung Premium Beautiful.. makan banyak mana pun nanti yana mintak cik PB kerja keras sikit
#RezekiAllahTetapkan
#PBExpertMakanTakHengat
#RasaSayangPadaRezeki
#MogaAllahTahuNiatYana

Entry Terbaru Yana

Event SM/SSM Ogos 2017

Salam semua... Selepas beberapa hari event berlalu baru arini berkesempatan update blog. Award kali ni ada 2 orang rakan kongsi yan...