19 June 2016

PREMIUM BEAUTIFUL TERENGGANU: TESTIMONI PESAKIT SLIP DISC TERSEKSA 14 TAHUN

Instant shaping!!!

Pakai 5 minit jer terus nampak cutting dan badan lebih kemas.

Niat memula pakai PB sebab ada masalah SLIP DISC selama 14 tahun dan makin kronik selepas melahirkan anak ke 4.
"Akak dah buat physiotheraphy tapi tak menjadi.. masa pun terhad nak pergi hospital memandangkan akak bekerja.
Awal puasa aritu sakit belakang akak makin teruk bile nak bangun terpaksa suami tolong pegang dan bangunkan perlahan-lahan.. menangis akak masa tu teringat banyak lagi bende tak buat.. banyak matlamat tak tercapai.. akak minta pada Allah biarlah kesihatan akak baik.
Masa tu la akak terbaca pasal post yana bagitau PB boleh membantu pesakit slip disc.. akak dah abis banyak apasalhnya ikhtiar pakai PB..Sungguh bile pakai tu badan akak terasa grip,macam diurut-urut, selesa sangat pakai.. berbaloi beli PB"
Kak fiza
33 tahun, Paka

Syukur alhamdulillah yana dapat bantu orang yang mengalami masalah kesihatan.  Memang sesuai dengan reka bentuk PB yang dikhaskan untuk 70% kesihatan wanita.
Yang ada masalah kesihatan macam
✔senggugut
✔slip dics 
✔keputihan
✔perut buncit
✔cyst
✔fibriod
✔migrain
✔astma
✔peranakan jatuh
✔keguguran


Jangan segan silu contact yana tau. Wapps terus yana "PB" ke no hp dibawah

⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇


010-627 3397
010-627 3397
010-627 3397


www.liyanatahar.com


Entry Terbaru Yana

Event SM/SSM Ogos 2017

Salam semua... Selepas beberapa hari event berlalu baru arini berkesempatan update blog. Award kali ni ada 2 orang rakan kongsi yan...