04 July 2016

Promosi Celgynic Gold

Salam Ramadhan.. hujung-hujung Ramadhan ni dah tak terkira hari yang keberapa. Yang pasti tak lama lagi dah nak raya. 
Sementara menunggu kereta siap mandi bersih-bersih maklum lah dah berbulan dah cuci dan manjakan die. Kesian Mr.P sampai penuh sisa makanan anak2 makan jatuh dalam badan die.

Sebelum tu nak ucap terima kasih kat semua sebab sudi singgah blog yana untuk baca dan get something in it. Im really appreciate.

Dah asyik bercerita pasal core produk jer sesekali nak selit jugak produk extra untuk makluman semua kan. Yang terbaru yana nak share pasal supplement yang tengah laris dipasaran.


Namanya : CELGNIC GOLD - juga dikenali sebagai FAT SHOOTER



Masa memula tengok Celgynic ni kat stokis yana dah dapat info sikit-sikit pasal kebaikannya especially untuk control lemak. Cume time tu tak beli dan amalkan lagi sebab pikir badan takde masalah sebab rasa badan sihat walafiat.

SEBENARNYA PEMIKIRAN SAYA SIHAT TU SANGAT-SANGAT SALAH!

Celgynic ni sebenarnya bukan setakat berfungsi untuk pecahkan dan control lemak jer tau. Banyak lagi kelebihan yang ada dalam produk ni.

Yana ada cerita pasal celgynic dalam post sebelum ni..cuma harganya yana lupe nak bagitau..


1 botol Celgynic
RM153.00
(120 softgels)


*yang wapps yana direct akan dapat special price tau ;)

So..jangan lupa wapps yana yer..

0106273397
DSM Liyana Tahar
Punding Kesihatan

Entry Terbaru Yana

Event SM/SSM Ogos 2017

Salam semua... Selepas beberapa hari event berlalu baru arini berkesempatan update blog. Award kali ni ada 2 orang rakan kongsi yan...