04 July 2016

Premium Beautiful: Kelebihan dan Kebaikan Waist Nipper

Salam subuh semua.. Ramadhan ke 29..Ya Allah cepatnya masa berlalu.. Moga kita tergolong dalam orang-orang yang beriman. (Draft dah lama baru sempat post)

Seawal pagi ni yana nak share pasal kelebihan dan kebaikan berbengkung especially bengkung ajaib Premium Beautiful (WAIST NIPPER)

1. Menyokong tulang belakang dan membantu mendapatkan postur tubuh yang lebih baik. Maksudnya takde masalah badan bongkok pada masa akan datang.

2. Membantu melegakan pesakit yang mengalami masalah "slip-disc" atau masalah "tulang belakang lari".

" There was a testimonial from my business partner in Top Leaders Circle group yang pernah accident teruk on her way from Terengganu to Johor (using Rompin route). In the accident, She had a very bad experience with "slip-disc" and Alhamdulillah after wearing Waist Nipper Premium Beautiful, she has recovered from the "slip-disc" and now she's has been one of the top agent of the Premium Beautiful Corset because she feel the responsibilities to share the goodness of this "Magic Corset" ".

Sakitnya kalau kita ade masalah slipped-disc ni. Nak berdiri pun susah. Baring pun sakit, Pendek kata buat apepun sakit.

3. Membantu mengempiskan perut. Teknology FIR pada waist nipper ni membantu melancarkan perjalanan darah sekitar abdomen and pemakaian yang consisten akan membuatkan perut kita kempis sama macam kita buat sit-up :) Results are guaranteed sebab is betul-betul terjadi pada yana! :)

Say NO to perut buncit!

4. Menghilangkan strechmark from operations, selepas bersalin or kesan from "pengembangan bentuk badan" yang melampau.

" In 1995, yana ade buat pembedahan apendiks dan kesan jahitan tu sangat kelihatan di perut sebelah kanan. Walaupun hanya torehan kecil dalam 6cm parut tu tetap kelihatan dan kadang-kadang terasa gatal. Alhamdulillah lepas pakai 8 jam setiap hari kesan parut tu hilang selamanya! :) "

5. Membentuk pinggang yang ramping.

Percaya atau tak, pinggang yang ramping membantu menjamin kebahagiaan rumahtangga anda? :) sejak berPB ni suami yana dah jarang dah nak merenggang dengan yana and always ade ditepi sebab risau orang usha wife die kot. Hihi. Yela, husband mana yang taknak tengok wife dia slim kan? pastu masa jalan together with wife, husband boleh letak tangan dia kat pinggang kita sebab ade curve kan? sure la bangga je husband kita tu kan? :)

Say YES to pinggang yang ramping!

6. Membantu mengurangkan sakit pinggang, lenguh tulang belakang sebab lama sangat duduk kat kerusi tu dan melegakan sakit-sakit sendi.

Memang tak dinafikan bile duduk lama di kerusi postur badan kita lama kelamaan akan jadi membongkok sikit sebab lenguh. Bayangkan 8 tahun kerja duk depan komputer macammana keadaan tulang belakang yana? Sakit tau setiap kali sampai umah jer mesti nak baring flat dulu.

7. Membantu mengurangkan sakit kepala and migraine yang teruk.

Caranya senang je, bentangkan waist nipper ni pada bantal (make sure bahagian renda tu is on top of bantal ye), then you guys baring je macam biasa. InshaAllah migraine or sakit kepala tu boleh dikurangkan tak sampai setengah jam. Yana dah cuba dan memang berjaya. Sekarang tak perlu risau dah nak telan pil migrain which is not good for long term:)

8. Membantu mengurangkan lenguh kaki akibat banyak berjalan or berdiri terlalu lama.  Caranya senang je, ambik waist nipper and balut pada bahagian yang sakit tu. InshaAllah sakit tu beransur hilang. Petua ni sesuai untuk yang ade masalah tergeliat kaki jugak. Tumit kaki boleh jadi lenguh sebab banyak berjalan so ambik je waist nipper letak kat tempat sakit.

9. Membantu mengurangkan demam panas dan penyakit "Bilirubin" aka Demam Kuning. Caranya senang je, balut baby kita dengan waist nipper premium beautiful ni and biarkan baby kita tido dengannya. InshaAllah she/he will be recovered.

Yang ni pun yana dah buat kat Ajwad masa di baru lahir dulu. Sebulan kuning tak hilang. Last choice ambik last choice sebab macam-macam dah cuba tak berhasil. Akhirnya bacaan kuning Ajwad makin menurun.

So semua dah ambik note kan pasal kelebihan waist nipper ni. Ia bukan setakat pakai dipinggang jer tapi boleh dipakai untuk 1 family.

Yang nak dapatkan PB dengan harga special boleh wapps yana

0106273397
0106273397
0106273397

Payment mode boleh pilih nak beli secara
CASH
INSTALLMENT serendah RM150 sebulan
CREDIT CARD 0%

Jangan lupe wapps or contact yana jer. janji kay.

Yana
PB Expert Terengganu

Entry Terbaru Yana

Mitos pasal korset Premium Beautiful

Pernah tak buat keputusan tanpa ambil kira pengalaman sendiri? Alaaa orang putih cakap "dont judge a book by its cover"...