23 July 2016

Premium Beautiful Terengganu: Produk Training TLC PANTAI TIMUR



Assalamualaikum semua..

Rindunya nak bersembang dengan uoll semua.. Maaf yer sepanjang bulan raya ni tak sempat nak update blog. Maklumlah jemputan rumah terbuka dan sesi menziarah sedar mara penuh setiap hari. Terima kasih yer sebab sudi baca blog yana dan ade yang tertunggu-tunggu cerita yana ;)

Yana nak share pengalaman yana pergi produk training baru-baru ni. Sesi tu berlangsung kat Stokis Kuantan pada 16 Julai 2016 hari Sabtu. Produk yang yana pikir memang sangat berbaloi bila tengok sendiri demo yang dilakukan. Baru paham kebaikan produk dan cara betul nak apply.

Yana pergi Kuantan hari tu dengan Kak Ain. Kami pergi satu kerete jer. Alaa..kan Kak Ain kakak yana so malam sebelum tu menumpang tidur umah die..hihi.. Perasaan yang tak dapat digambarkan bile kakak dan rakan kongsi datang bersama ke majlis ilmu. Terharu dan gembira ^__^
Gerak dari Chendor seawal 8.30 pagi ke Bandar Kuantan dan nikmati breakfast sama-sama sebelum masuk kelas.

Car pool on the way ke majlis ilmu di Kuantan


Kelas start around 11 pagi yer lah kan ada yang datang dari serata Pahang dan Terengganu. Sementara menunggu yang lain-lain datang haruslh kami bergambar dulu. Kak Ujie tunggak utama kelas hari tu sebab kak ujie yang buat demo untuk Bioseleza dan Bio Ever Plus.


Sesi demo Bioseleza berjalan lancar dan memang kami terkejut bile tengok apa yang Bioseleza buat berbanding pad lain. Walaupun kita sering diberitahu pad dalam pasaran menggunakan kapas tapi sebenarnya indah khabar dari rupa.. -___-

Yana ada video yang menunjukkan macam mana serapan pad biasa berbanding Bioseleza. Dan paling penting kenapa kita perlu BERTUKAR ke Bioseleza. Nak tengok video tu? Boleh wapps yana personal okay. Kalau uolls tengok sendiri mesti geli nak pakai jenama yang lain. 



Dah habis kelas aktiviti kitorang MAKAN

Ok lah nanti yana update lagi aktiviti yana yer. Till then.


Yana
0106273397
www.liyanatahar.com

Entry Terbaru Yana

Peluang menjadi AGENT TLC dengan modal RM80

Assalamualaikum.. Harini yana nak berkongsi rezeki dengan menawarkan you all (isteri, ibu dan anak dara) untuk menjadi age...