29 August 2016

Testimoni PREMIUM BEAUTIFUL : KEPUTIHAN dan SAKIT BELAKANG PULIH IKHTIAR dengan PB

#PBTrueStory

Premium Beautiful memang diperakui oleh Pakar Tulang Belakang Dunia untuk menyokong masalah sakit belakang.

Testimoni client ada masalah kesihatan tanpa sedar KEPUTIHAN dan SAKIT BELAKANG.

Sejak pakai PB masalah keputihan pekat yang pernah dialami dulu dah hilang. Sakit belakang pun dah berkurangan. Walaupun nilai yang tinggi namun kualiti dan memberikan kesan kesihatan sangat berbaloi.

Jangan tak tau yer keputihan yang teruk boleh menyukarkan kehamilan. Rawat keputihan secepat dan sebaiknya in shaa Allah ikhtiar untuk menimang cahaya mata akan dipermudahkan Allah Taala.

Ada yang mempunyai masalah macam kat atas?

Jangan risau Yana sedia membantu dengan consultation berkaitan Premium Beautiful😊

0106273397
www.liyanatahar.com

18 August 2016

Jamu Ayam Hitam aka Jamu Maharani

Assalamualaikum everyone :)

Kali ni Yana nak share dengan you all, about this one supplement yang Yana dah ambil sejak 2013 till now.

Alhamdulillah my period makin teratur since then and paling penting, yana rasa bertenaga sangat setiap kali makan herba Maharani Haio aka Jamu Ayam Hitam ni.
Yerla bila makin berusia ni, badan makin cepat letih dan lesu. Baru kerja dalam 6 jam pun yana dah rasa letih sangat. Alhamdulillah herba Maharani Haio aka Jamu Ayam Hitam ni sangat membantu Yana untuk kekal cergas dan active.

Jom Yana share sikit apa sebenarnya herba Maharani HaiO akak Jamu Ayam Hitam ni and kenapa setiap wanita WAJIB amalkan Herba Maharani Haio aka Jamu Ayam Hitam ni kalau you all nak semakin disayangi dan digilai oleh para suami :)

Apakah itu Herba Maharani Haio aka Jamu Ayam Hitam?
Herba Maharani atau nama sebenarnya, Beijing Te Zhi Bai Feng Wan adalah berasal daripada formula tradisional Bai Feng Wan pada masa dinasti Ming.
Ia dihantar dari farmasi diraja ke Beijing Tong Ren Tang untuk dihasilkan sebagai ubat yang khas untuk kegunaan istana maharani.
Maharani  menggunakan ubat ini untuk mengekalkan keremajaan dan kecantikan, melewatkan penuaan dan menjaga kesihatan.
Herba Maharani aka Jamu Ayam Hitam ini menggabungkan banyak jenis ubat yang berharga dan dihasilkan melalui teknologi terkini. Ia bersifat halus, lembut, rasa wangi dan tulen, berkesan dalam menambahkan tenaga dan darah, juga menyelaras kitaran haid wanita.

Kandungan Utama Herba Maharani Haio aka Jamu Ayam Hitam

Kalau you all nak tahu,Herba Maharani ni mengandungi lebih 20 jenis ubat tradisional yang berharga seperti :
- Pati ayam hitam
-Concha Ostrea Gigas
- Cornu Cervus Nippon
- Radix Astragalus Membranaceus
- Radix Panax Ginseng
- Rhizoma Cyperus Rotundus
-Radix Angelica Sinensis
- Radix Paeonia Lactiflora
- Radix Rehmannia Glutinosa
- Rhizoma Ligusticum  Chuanxiong
-Radix Salvia Miltiorrhiza
-Rhizoma Dioscorea Opposita
-Radix Glycyrrhiza Uralensis

Haaa tu dia berbelit lidah nak sebut nama semua jenis ginseng ni kan? And for your info, ginseng-ginseng ni sangat mahal dan berkhasiat tau. Tapi Alhamdulillah Herba Maharani ni murah jerrr..taklah semahal harga-harga ginseng ni :)


Kesan pengambilan Herba Maharani Haio aka Jamu Ayam Hitam
- Menambahkan tenaga dan darah.
- Menyelaras kitaran haid
- Mengawal keputihan
- Melegakan tekanan dan kesakitan.
(p/s: Secara kesimpulannya, Herba Maharani ni biasanya digunakan untuk merawat masalah lemah badan yang disebabkan oleh kekurangan tenaga dan darah, kelesuan pinggang dan lutut, perpeluhan dan debaran spontan, kepanasan, kitaran haid yang tidak teratur, disentri, pendarahan dalam rahim, keputihan dan sebagainya )
Selain itu, herba Maharani juga memberi berita baik dan menambahkan peluang untuk mengandung.


Kebaikan Herba Maharani Haio aka Jamu Ayam Hitam

Melegakan masalah wanita & gadis remaja (senggugut, keputihan, peredaran haid, usaha mengelakkan kemandulan)
Amalan yang baik kepada wanita selepas bersalin (menguat & mengecutkan otot rahim, saluran peranakan)
Melegakan sakit pinggang & belakang, sakit sendi & lutut, angin dalam badan dan sebagainya
Mengaktifkan hormon estrogen, progestron & androgen wanita
Awet muda, menegang & memberi keanjalan kulit
Menghilangkan keletihan, meningkatkan kadar metabolisme
Keberkesanan Herba Maharani Haio aka Jamu Ayam Hitam
Menambahkan tenaga dan darah, menyelaras kitaran haid dan mengawal keputihan.
Melegakan ketidakselesaan kitaran haid dan putus haid.
Menyelaras rembesan endokrin dan sistem pembiakan wanita.
Menguatkan tenaga dan stamina.


Cara Pengambilan Herba Maharani Haio aka Jamu Ayam Hitam

> Cara makan Herba Maharani yang disyorkan adalah 25-50 biji pil kecil sekali sehari.
> Mulakan makan Herba Maharani hari pertama selepas period (datang haid).
> Masa terbaik untuk makan Herba Maharani ialah pada waktu pagi sebelum sarapan.
Tapi kalau nak makan malam pun boleh.
> Makan mestilah bersama air suam.
Herba Maharani ni mungkin agak panas bagi sesetengah orang terutama yang tidak pernah makan pil herba.

Sebaiknya mulakan dengan 25 biji dan jika badan rasa panas minum banyak air kosong/mineral.
Kemudian kurangkan dos kepada 10-15 biji.
Kuantiti dalam sekotak Herba Maharani
6 bebola putih = 300 biji kecil pil herba Maharani
Jika ambil 10 biji sehari = 30 hari (waktu period jangan makan)
Jika ambil 25 biji sehari = 12 hari (habis sekotak , stop untuk bulan itu, sambung selepas period)
Jika ambil 50 biji sehari = 6 hari
(habis sekotak ,stop untuk bulan itu, sambung selepas period)
Inilah rupa herba Maharani Haio aka Jamu Ayam hitam ni. Memang senang sangat nak telan :)
SEBULAN amalkan SATU KOTAK SAHAJA Herba Maharani.
Setelah habis sekotak, hentikan makan Herba Maharani seketika hingga period seterusnya datang. Lepas period ulangi cara makan yang sama.

Nota :
Jika you all rasa badan panas
(sakit kerongkong, pertumbuhan jerawat) selepas makan, you all  boleh guna satu cara alternatif yang berikut:
(a) Makan separuh biji bola kuning (=25 pil hitam kecil) sekali
(b) Minum air garam waktu makan
(c) Minum lebih banyak air

Tips Pengambilan Herba Maharani Haio aka Jamu Ayam Hitam

- Elakkan makanan yang bersifat ’sejuk’ seperti salad dan watermelon.
- Begitu juga dengan teh kerana mengandungi kafein.
-You all juga perlu memberi perhatian sama ada badan anda terasa ‘heaty’ selepas mula makan Herba Maharani. Jika rasa ‘heaty’, anda boleh mengikut salah satu cara yang berikut :
  (a) Kurangkan pengambilan kepada 25 biji hitam kecil
  (b) Minum air garam semasa mengambil Herba Maharani
Pengambilan 6 hari berterusan selepas period boleh membantu menguatkan tubuh dan membekalkan nutrien kepada badan sebelum waktu pengovulan.
Walau bagaimanapun, cara pengambilan Herba Maharani juga bergantung kepada kemampuan, keadaan dan ketahan badan individu.

Jika tiada masalah ‘heaty’ selepas you all makan berterusan selepas period you all kali ini dan sehingga period yang seterusnya, you all  boleh makan mengikut cara ini, dan tidak terhad kepada 6 hari sahaja.

Tiada masalah untuk uoll mengambil Herba Maharani dan produk lain pada masa yang sama, cuma diingatkan makan produk-produk ini pada waktu yang berasingan.
Jika uoll terasa sebarang ketidakselesaan, uoll dinasihatkan agar mengambil Herba Maharani secara selang hari.


Ada yang tanya, kenapa saya jumpa Maharani lagi murah, RM68 jerrr..
Untuk pengetahuan semua, RM68 tu harga lama 3 tahun yang lepas. 
Sekarang, sekotak RM113 (1 Jun 2018).

Macamana nak dapatkan herba Maharani menyengat ni..


Whatsaap Sekarang:
010-6273397
Yana
(COD Kuala Terengganu, Kepong, Gong Badak, Bukit Payong, Marang, Manir)


MIN KAFFE : AGENT /STOKIS DIPERLUKAN

Salam tengahari semua..
Blog readers yana dah makan ker belum? Lunch apa arini? Yana makan nasi goreng jer tadi. Anak perempuan request nak nasi goreng mama.. hihi so simple jer lah menu tengahari ni.
Yana nak tanya ada sape-sape yang nak tambah income tak? Maklumlah ekonomi sekarang ni kalau setakat gaji hujung bulan tak cukup nak menampung komitmen yang ada.
" PELUANG MENJADI STOKIS / AGEN MINERAL COFFEE "
Kenapa Mineral Coffee ?
----------------------------
~ Permintaan tinggi
~ Harga mampu milik
~ Asbab kesihatan lebih baik
~ Minuman harian rakyat Malaysia
Kelebihan agen / stokis ?
------------------------------
~ Modal rendah
~ Belajar ilmu online marketing percuma
~ Income harian dan bulanan
~ Ada slip gaji
~ Di ajar , di bimbing sehingga sehingga berjaya
~ Bonus setiap bulan
~ Hadiah bulanan
~ Produk senang jual
Kami crew mineral coffee komited untuk membantu anda menjana pendapatan dari rumah  !!!
Bonus RM 1000 pertama dari online kami bantu anda !!!
MAAF ,
Kami buka kepada 25 AGEN TERAWAL SAHAJA  buat masa ini .
Mereka akan belajar :-
1) Page marketing
2) Instagram marketing
*****************************************
Ya 25 AGEN TERAWAL SAHAJA 
*****************************************
Info program hubungi staff melalui whapp / sms :
010-6273397
Yana
Agent Min Kaffe

17 August 2016

PREMIUM BEAUTIFUL PENIPU! Badan kurus tanpa sedar

Hai..selamat malam sekali lagi..
Hihi suka sangat yana ni tau bile dah berblog mulalah menggila sikit nak update..

Time kasih yer blog reader yana sebab sudi singgah baca dan korek info serba sedikit dari blog yana.

Kali ni yana nak share pasal pernyataan lazim setiap kali orang nak beli Premium Beautiful tu sebab utama nak kuruskan badan. Yana tak cakap salah tau pakai PB nak kurus cuma sebaiknya betulkan niat dulu pakai PB sebab nak sihat.kan lebih afdhal tu..

Oklah..biasa-biasa mesti uolls akan tertanya-tanya atau ade terdengar orang bertanya kat PB Expert macam ni..

♥ Kak kalau saya pakai PB ni berapa lama ambik masa untuk kurus?
♥ Kak betul-betul menjadi ke boleh kurus ni??

Biasanya Yana senyum je dulu... sebab yana dulu pun pernah berada dalam situasi si bertanya.. tapi cuba tanya balik diri uolls:
♥ berapa lama dah simpan lemak degil dalam badan?? Satu bulan? 1 tahun? Atau sejak kecil??

Once yana tanya soalan tu balik ramai yang cakap dah lama simpan lemak. Cuma sekarang cari inisiatif nak kuruskan badan sebab nak kawen, sebab suami dah berbunyi, sebab badan rasa berat, sebab susah nak berjalan, terasa sakit tumit, BMi tak seimbang dan banyak lagi alasan tipikal kita..huhu

Yana cuma boleh cakap yang PB ni bukan magic boleh hilangkan lemak degil tu sepantas kilat.. ia memerlukan kesabaran si pemakai utk tegar menggunakannya sekurang-kurangnya 8 jam sehari setiap hari selama 6 bulan... kalau uolls boleh bersabar membina badan setiap hari dgn lemak2 yang ada dalam makanan .. maka harap bersabarlah sikit bagi Premium Beautiful bekerja membakar lemak secara tak sedar masa anda duduk atau buat aktiviti harian.. percayalah.. dalam sedar tak sedar.. eh! Dh kurus dah??

❤ PB hanya betul-betul menjadi jika uolls setia memakainya..jangan sebab hari ni ada jamuan la.. ada kenduri laaa... ada kambing golek.. rugi kalau tak makan.. hahaha..Ingat balik niat tu!

Yang paling penting..tukar niat tu bukan untuk kurus.. tapi nak turunkan berat badan supaya dapat BMI ideal utk kesihatan diri sendiri juga esepecially kesihatan aset wanita supaya dapat kesan awal kanser payu dara dan kanser rahim pembunuh senyap wanita. Bila dah tahu peranan sebenar pb ni utk kesihatan uolls takkan malas pakai pb.. tidur pun kalau boleh lapik dgn pb tau ^__^

Tu jer nak kongsi.. harap membantu yer.. and if anyone nak fitting PB ni FREE boleh jer wapps yana 0106273397. Yang berhampiran dengan yana in shaa Allah boleh pegang dan rasa sendiri material PB ni. Sungguh takkan menyesal pakai PB. Yana sendiri dah hampir 3 tahun pakai PB. Masih macam baru lagi. Untung sangat tau.

YANA
0106273397
www.liyanatahar.com

#PBexpert

SM SSM AWARD AUG 2016 at IDCC Shah Alam

Selamat malam semua...

Dah hampir seminggu award SM/SSM berakhir.. malam ni baru sempat update story kat semua.. maklum lah gambar abam kamera ambik jer hampir 500 keping..jenuh yana nak memilih.. huhu.. tapi best tau sebab kali ni yana conquer kebanyakkan pose dalam kamera abam tu..maklum lah abam kamera tu suami sendiri..hik hik hik

Sebelum ker award tu yana pegi jalan-jalan kat Laman Kayangan dulu.. posing untuk photoshot outdoor yana.. cantik-cantik gambar.. cuma yana kene belajar cara nak pose lagi..hehehehe

Ni sebahagian gambar dulu yer... buat bisnes ni suka sangat sebab yana boleh melaram kat red carpet.. boleh berjalan berdua dengan suami.. ala-ala honeymoon la..

Ok-ok sebelum melalu lebih-lebih uolls tengok dulu la yer gambar-gambar kat bawah ni..hasil tangkapan en suami yang baru berjinak dengan kamera.

16 August 2016

Berpantang Czer dengan Premium Beautiful

Selamat petang semua.. yana nak cite sikit pasal bersalin czer ni.. tak sumua yang boleh bersalin normal. Kadang nampak semua ok sampai masa nak bersalin ada komplikasi. Jalan terakhir harus DIBEDAH!

Yana sering kali terdengar rungutan ibu yang bersalin secara czer yang tak boleh berurut atau berbengkung. Kesian jugak bile dengar, yerlah semua orang perempuan nak badan cantik balik macam zaman anak dara. Stress dengar. Tapinya kalau time berbengkung pun tak terjaga nanti si ibu akan ada masalah dalaman.

Masing-masing khuatir andai tempat czer tertekan atau sakit bile terkena bengkung.

Yana ada kawan yang bersalin czer tapi pakai PB semasa dalam pantang. Yerlah kan dalam berpantang la senang nak betulkan alignment badan.

Biasanya lepas 2 minggu bersalin atau luka da kering ibu bersalin czer dah boleh pakai bengkung PB. Jadi takde lah runsing or pening pikir tak leh berbengkung lepas ni.

Ni testimoni bergambar kak yani. Bestkan badan lebih slim berbanding dulu. Lemak-lemak oun tak sempat nak berkembang.

0106273397
Yana
PB Expert Kuala Terengganu

13 August 2016

Ada apa dengan Seksyen 7 Shah Alam?

Hai semua...salam hujung minggu;)

Hujung minggu ni yana ada di KL. Ada event syarikat yang perlu dihadiri. AWARD SM/SSM bulan Ogos 2016. Best tau datang event besar macam ni.. selain bukti aktiviti bisnes sebenarnya ia lebih kepada bakar diri untuk cepat-cepat siap. Paling penting ambik aura CDC, CDM, DDM, DSM yang sentiasa menunjukkan bukti semua orang boleh berjaya. Masa award SM SSM nilah penentu siapa diri kita... pengorbanan yang kita buat tu untuk siapa.. niat dulu kerana Allah mudah-mudahan Allah permudahkan urusan kita selepas itu.

Eehhh dah terlebih cerita bab event pulak.. masuk topik balik.. hahhahaa.. uols tau tak apa yang ada di Seksyen 7 Shah Alam ni??? Kat mana Laman Seni Seksyen 7??

Yana duduk kt The Tree Boutique Hotel yang bangunan die betul-betul kat tengah Seksyen 7. Best tau kalau uolls ade wish list nak beli baju ke dress ke tudung ke.. haaaa sinilah tempatnya. Kebanyakkan butik online beroperasi disini.

Masa memula sampai tu mata yana terpana dengan semua deretan kedai yang ada.. boleh terjojol bijik mata ni tengok kedai..haahaha..nasib suami yana tak sempat azan kat tepi telinga. ^___^

Yana check in dulu dan rehatkan diri. Lepas isyak baru keluar cari makan dan jalan-jalan sekitar hotel.

Makan malam kat Wong Solo. Sebenarnya takdelah niat pun nak makan kat situ tapi Allah dah tetapkan rezeki yana merasa hidangan kat situ. Dan ada satu hidangan Emping Jagung yang menggamit kenangan yana masa kecik-kecik dulu.

Makan kat Wong Solo tu harga die boleh tahan jugak lah.. Yana dan suami order Nasi Goreng Biasa RM8.90, Nasi Goreng Ayam RM14.00, Air Nenas RM5.50 dan Air Semangka(Tembikai) RM5.50. Oklah masakannya sedap. Sampai masuk rancangan JJCM.

Kedai butik dan kedai makan kat sini banyak tau..sebahagiannya..

Hatta Dolmat
Sugar Scarft
Al Humaira
Ses Pesona
Bazaar @ 7
Dan banyakkk lagi yang tak tersebut.... hihi tak ingat tapi yana share picture yang yana ambik masa jalan-jalan semalam kay.

Next time boleh la stay kat hotel ni lagi.  Nak pegi I-City pun dekat jer.

12 August 2016

PREMIUM BEAUTIFUL TIPU KURUS: Soalan lazim bila pakai Premium Beautiful!

Orang yg beli Premium Beautiful sebab ikhtiar nk KURUS mesti tanya soalan ni:

♥ berapa lama ambik masa untuk kurus?
♥ betul2 menjadi ke boleh kurus ni??

Kita senyum je... cuba tanya balik diri anda:

♥ berapa lama dah simpan lemak degil dalam badan?? Satu bulan? 1 tahun? Atau sejak kecil??

#PB ni bukan magic boleh hilangkan lemak degil tu sepantas kilat.. ia memerlukan kesabaran si pemakai utk tegar menggunakannya sekurang2nya 8 jam sehari setiap hari selama 6 bulan... kalau anda boleh bersabar membina badan setiap hari dgn lemak2 yg ada dlm makanan .. maka harap bersabarlah sikit bg PremiumBeautiful bekerja membakar lemak secara tak sedar masa anda duduk atau buat aktiviti harian.. percayalah.. dalam sedar tak sedar.. eh! Dh kurus dah??

♥ betul2 menjadi jika anda setia memakainya..jgn sebab hari ni ada jamuan la.. ada kenduri laaa... ada kambing golek.. rugi kalau tak makan.. hahaha
Ingat balik niat tu

Yang paling penting..tukar niat tu bukan utk kurus.. tapi nak turunkan berat badan supaya dapat BMI ideal utk kesihatan diri sendiri juga esepecially kesihatan aset wanita supaya dapat kesan awal kanser payu dara dan kanser rahim pembunuh senyap wanita. Bila dh tahu peranan sebenar pb ni utk kesihatan anda takkan malas pakai pb.. tidur pun kalau boleh lapik dgn pb tau

YANA
0106273397
PB Expert Kuala Terengganu

10 August 2016

PREMIUM BEAUTIFUL : Pregnant selepas pakai PB

Salam semua..

Hari ni yana nak share testimoni pasal pakai PB secara konsisten akhirnya pregnant.

Percaya ke percaya?? Betul tak tipu...

Yana ade 4 testimoni yang semuanya dari client yana sendiri.

Yana
0106273397

09 August 2016

Herba Maharani Terengganu : Jamu Ayam Hitam

Assalamualaikum semua.. selamat malam.. yana update sikit bab Maharani untuk info semua blog readers.

You baca, hadam dan fahamkan dulu tau.. in case ragu-ragu juga boleh jer contact yana direct okay. 

HERBA MAHARANI ( Te Zi Bai Feng Wan)

(Herba kebahagiaan Rumahtangga dan kejelitaan Para Gadis)

Sejarah Herba Maharani : Sudah menjadi amalan keluarga diraja sejak 400thn dahulu... ini adalah kisah benar dan di dokumenkan di istana larangan Beijing.. I've been there Alhamdulillah.. dapatlah ku saksikan tempat tidur Maharaja yg 'huru hara' itu...hihi!!


Mengikut rekod perubatan dari Dinasti Ming, Bai Feng Wan berasal dari Dinasti Tang. Semasa pemerintahan Dinasti Qing, pakar dari hospital maharaja telah melakukan kajian dan memperbaiki kandungan 'Wuji' (sejenis ayam hitam) Bai Feng Wan , satu produk asli negeri China dan seterusnya melantik Tong Ren Tang sebagai pembekal tunggal kepada kaum kerabat maharaja. Malahan Maharani Ci Xi sendiri mengambil makanan tersebut sebagai penyubur dan awet muda. Seterusnya Tong Ren Tang Te Zi Bai Feng Wan sehingga hari ini telah dipamerkan dalam muzium Istana Larangan di China.


Saya suka sejarah Herba Maharani ni... Sgt hebat.. Maharaja ada 3000 gundik at one time (can u imagine, kalau pun seorang tiap malam (entah tongkat apa dia makan..tatau)- seorang gundik hanya berjumpa Maharaja sekali dalam hampir 10 thn!!). Dan tabib akan memastikan gundik2 ni bjumpa Maharaja di hari-hari yang tidak subur (logik la kan, karang beribu pulak anak Maharaja..hik). Maharaja hanya ada anak ngan Permaisuri jerk. Tapi ada seorang gundik ni, Maharaja mesti mau jumpa dia every week.. dan nama beliau adalah Ci Xi.

Dah tiap minggu jumpa, maka Ci Xi pun mengandung dan akhirnya melahirkan anak lelaki. Semasa anak dia 8 thn, maharaja gering dan mangkat. Oleh kerana anak2 Maharaja dgn Permaisuri semuanya perempuan, maka anak Ci Xi diangkat menjadi Maharaja. Jadi ibu maharaja di panggil Maharani... tu le pasal di panggil Herba Maharani - kerana hasil amalan memakan herba inilah, Maharaja asik dok teringat-ingat je kat dia..huh..


Maharani Ci Xi mangkat di usia 90thn.. dan yang surprisenya, baginda masih lagi didatangi haid. Maksudnya dia tak di mamah usia kerana hormon kecantikan (estrogen) masih lagi tinggi pengeluarannya. Masa mula-mula dengar tu sy macam tak percaya, tp pastu rezeki dapat berjumpa dgn makcik berusia 70thn, masih lagi ada haid.. (dan time tu dia br bernikah dgn jejaka berusia 40-an).. That's prove, kita boleh lambatkan putus haid...


Maharani dapat HALAL Jakim.. Kandungan maharani ni ditulis - contains 3 animals parts- suspen je kan.. memang la sebab 

● ayam wuji (ayam hitam) utk menyuburkan badan dan rahim 

● tulang sotong - utk menyembuhkan luka2 dalaman

● tanduk rusa- menguatkan buah pinggang,saraf utama & jantung,kekuatan minda, anti penuaan. 

Kilang maharani berada berdekatan masjid Beijing dan ayam disembelih oleh kariah masjid. Hukum makan tanduk rusa sama seperti minum air badak (dari sumbu badak) iaitu harus..

Kandungan lain adalah 13 herbs terdiri drpd berjenis2 Radix Panax Ginseng dan keluarganya untuk kesihatan keseluruhan..

Herbal Maharani Hebat Dan Unik Kerana :

Menyelesaikan masalah wanita dan remaja (keputihan, peredaran haid, senggugut dll).
Menguatkan dan mengecutkan (otot-otot rahim, sistem peranakan dan amalan selepas bersalin).
Melegakan masalah (sakit pinggang, sakit belakang, sendi, lutut, migrain, angin dalam badan, lenguh-Ienguh kebas dan urat saraf).
Melambatkan jangkamasa Monopouse (Pengaktifan hormon estrogen, progestron dan androgen wanita).
Sistem organ dalam tubuh akan berfungsi dengan baik (Anti-Penuaan, awet muda, kecantikan dan kesuburan).
Menegang dan memberi keanjalan pada kulit (payu dara, ovari, kawasan perut selepas bersalin, pinggul dll).
Meningkatkan kadar Metabolisma (sel darah, minda, tekanan darah, menghilangkan kelesuan, kebahagiaan kepada pasangan dll).

Keberkesanan

Menambahkan tenaga dan darah, menyelaras kitaran haid dan mengawal keputihan.
Melegakan ketidakselesaan kitaran haid dan putus haid.
Menyelaras rembesan endokrin dan sistem pembiakan wanita.
Menguatkan tenaga dan stamina.

Yana
0106273397


Credit to Salina Salleh


Loves,

Liyana

08 August 2016

HERBA MAHARANI : AGENT / STOKIS DIPERLUKAN

AGENT / STOKIS HERBA MAHARANI DIPERLUKAN
=================================
Atas permintaan yang tersangatlah tinggi dari customers, Yana memerlukan agent bagi memasarkan lagi produk hebat #Maharani ni.  Produk yang always repeat orders dari customers dan peluang ganda income yang besar tau!
Dah pernah cuba #maharani ? Lelaki dan wanita, dua dua boleh consume. Best kan! Apa kebaikannya sehingga laku sangat sangat sampai habis dipasaran setiap bulan?!
Ada tak masalah yang sebegini?:
✔Badan kerap sangat terasa penat?
✔Letih?
✔Bangun pagi sakit-sakit badan?
✔Kerap senggugut?
✔Period tak teratur?
✔ Sakit tumit?
✔Masalah kesuburan?
✔Ada yang tercari² jamu lepas bersalin dalam pantang?
✔ Rasa longgar?
✔ Kurang hebat ketika bersama?
✔ Tercari² jamu ketat rapat bagai anak dara?
Meh cuba Herba Maharani #Supplement @ #Herbs kesihatan dan seterusnya menjadi agent Herba Maharani. Consume Maharani sambil generate Income. Lebih berbaloi tau uols!
Is highly recommended to all of you.
PM/WA Yana 010-6273397 to become my Maharani Agent..
#agentmaharani #onlinebusiness #maharani  #jamubersalin #JamuKuat #senggugut #setbersalin #jamuayamhitam #periodpain #senggugut #awetmuda #makemoney #dailyincome #jamu #setpantang  #jamuherba
#ketatrapat

07 August 2016

Premium Beautiful Terengganu : Beli PB asing-asing...harga??

Assalamualaikum semua... 
MasyaAllah rindunya nak bersembang dengan blog reader yana. Maaf yer kebetulan akhir-akhir ni buzy sikit sebab nak sambut icon Sohonita Malaysia ke Terengganu.. ^___^

Sebelum yana share pasal kelas yang baru jer berakhir semalam.. ni yana nak share pasal Premium Beautiful dulu. Sebab ape tau...sebab akhir-akhir ni yana banyak terima inquiry dari uols yang nak tahu, boleh ke beli Premium Beautiful corset ni asing-asing?




Haaa kalo ikut gambar kat atas ni kannn...ada 3 keping untuk Premium Beautiful corset - Long Bra, Long Girdle dan Waist Nipper! lepas tu ada pulak tambahan satu lagi Premium Beautiful Short bra :)
so, kenapa pulak ada yang tanya nak beli asing-asing ni?
bukan ke, kena beli 1 set?
ok

antara sebab-sebab orang yang tanya Yana nak beli asing-asing:

1- memang dah jadi pemakai Premium Beautiful tegar; so nak ada extra girdle, bengkung or bra :)
selalunya long girdle and waist nipper la, ramai sangat yang suka pakai siang malam 24 jam, so nak ada spare :)

2- dah ada 1 set Premium Beautiful, pastu nak hantar repair salah satu darinya.
memanggg, kalo dah pakai PB ni mmg tak boleh hidup kalo tak pakai.....rasa cam pelik jerrrr...so katalah long girdle terkoyak kena kuku, and nak hantar for free repair (which takes 2-4 weeks), bolehla beli girdle jeee

3- dah pakai Premium Beautiful for more than 6 months, and inches dah berkurang, so nak beli 1 size smaller :)
ni selalunya long girdle and long bra
kadang-kadang ada customer yg dulunya gebusss, sekarang dah turun lebih 5cm, so dah rasa korset tu macam tak berapa fit and grib...
so nak beli lagi satu yang fit sikittt yg lama masih boleh pakai lagikkk

4- yang nak beli PB, tapi taknak swipe credit card, atau taknak bayar ansuran
haa camni pun ada jugak, ahkak-ahkak yang die tak suka ada instalment...instalment credit card pun tak nak, instalment ngan Yana pun tak nak...tapi belum boleh nak bayar one lump sum untuk satu full set...
boleh jugak macam ni, beli satu-satu dulu utk cukupkan collection :)

5- yang dah lama tak pakai PB, so ada salah satu piece yang dah tak muattt
hahaha..yang ini pun banyak jugak...hehehe
dulu malas nak pakai, pakai girdle jelah, bengkung jelah, sekali nak pakai satu set dah tak muat ...
so tak perlu beli semua, beli yang dah tak muat tu jelahhh

6- yang mengandung, so tak boleh pakai 1 set PB
so ahkak-ahkak yg preggers ni akan opt untuk pakai short bra :)
sbb dah biasa and sedap pakai PB, so kalo ada short bra, breast tak sagging masa pregnant !

haaa inilahh kategori yang adaaaa
so, kesimpulannya mmg boleh pun beli asing2 ; khas untuk mereka yang dalam kategori ni...
heheh

kalo yg 1st time nak beli, Yana memang suggest beli 1 set terus, sebab lagi jimat (sebab ada cash rebate/discount sebanyak RM250 untuk yg beli 1 full set), and result die pun akan lebih cepat :)
so , nak tahu harga kalo beli asing-asing?




ok , so dah tertera kat atas tu kan...apa-apa pun, servis Yana tetap sama, Yana akan ukur dan fittingkan :)
cara nak ukur, boleh refer kat bawah ni yerr



kalo ada yg offer harga murah tu, tolong hati-hati yer :

- servis die tak sama dengan authorised Premium Beautiful Agent
- stok lama
- size mungkin tak boleh ditukar,dan seller macam ni tak bagi after sales servis macam nak baiki PB uols lepas beberapa tahun guna

bila size salah, result pun takkan dapat yang uols nak yer…so jangan menyesal dikemudian hari :)
oh ye, please note yang harga ni khas untuk yang bayar 
one lump sum cash /credit card SAHAJA

harga untuk Premium Beautiful instalment plan adalah tetap :
DEPOSIT RM500 dan anda terus dapat 1 full set
Kemudian, bayaran bulanan adalah seperti berikut
NORMAL (RM250 X 10 BULAN)
EXTRA (RM300 X 10 BULAN)

Untuk Premium Beautiful Elegance pulak just tambah RM300+ daripada harga kat atas niihh
okies, hopefully ni dapat membantu uols untuk bajet-bajet beli PB nihhh...sbb memang bagus utk kita wanita niii
jaga bentuk badan, jaga dalaman, buang angin, elak senggugut dan jaga tulang belakang :)

boleh contact YANA 010-627 3397 for details okay ;)


Lastly nak bagitau...sape yang beli 1 full set PBC or PBE yana akan bagi 1 bottle Free of DEXANDRA PERFUME ;*




Lots of loves,
Liyana

Roadshow TLC Sohonita Malaysia

Selamat pagi blog readers yana...

Dah sarapan?? Yana dah..Ambik 1 cawan Min Kaffe in shaa Allah kenyang sampai petang... waahhh gitukan penangan kopi kurus ni. ^__^

Yana nak cerita pasal kelas semalam.. ala yang yana duk hebah-hebahkan sepanjang seminggu yang lepas tu...

**********************************************************

Yesterday is the day!

Sape yang nok jupe dengan dengar sendiri suara kamikaze Salha Mohd Zain boleh pakat-pakat mari kat :-

TLC Roadshow di Kuala Terengganu hari ni (Sabtu)

Hotel Kenangan
65, Jalan Sultan Ismail,
20300 Kuala Terengganu,
Terengganu

6 Ogos 2016 (Sabtu) // 2:30pm

Cara nak jana income RM5000 dalam masa 3 bulan

Jangan malu segan deh.. pasal kelas ni FREE jerrr.. takdok caj nape pung..

#SohonitaIkonRoadshow
#TLCTerengganu
#TopLeadersCircle

**********************************************************

Nampak tak betapa full housenya kelas semalam??
Syukur alhamdulillah target nak dapatkan 30 orang tercapai malah lebih dari 30 orangyang datang. Itu ade lagi yang terpaksa balik awal sebab ada hal yang tak dapat elak.

Masa nie semua duk kusyuk dengan Kak Salha bercakap.. nampak serius kan muka masing-masing

Inilah Ikon Sohonita Malaysia!!
SALHA ZAIN


yang ni rakan kongsi yana..Aishah, Kuza dan Suyati

Alhamdulillah dapat duduk semeja dengan Kak Salha dan Kak Nur.. yana jadi PA System bidang terjun..hihi

Perkenalkan Kak Ain dengan Kak Salha...vacuum habis pesan Kak Salha

Tak pernah lepaskan peluang ambik gambar dengan Kak Salha...sebab nak tarik aura jutawan tu kuat sikit

Dengan CDM Nur..i know u smile with me ;)


Kak Ain aka rakan kongsi yana..kali ni kita pegi Italy dan Mekah sama2

Wefie dulu sebelum mula kelas..


Terima kasih semua yang hadir dan meluangkkan masa hujung minggu datang ke kelas. ANDA SEMUA HEBAT!!

PENGORBANAN masa bersama keluarga akan terbalas dengan income yang kita sendiri tentukan.


Sungguh-sungguh terbakar dengan semangat semua yang hadir..

Siap 2 tiket
Kaut 8 terus
Pusing 3 kali


Janji okay!!


Xoxo,
Yana

02 August 2016

Penapis Air Bio Evolve

Assalamualaikum dear blog readers....selamat pagi..
Yana sekadar ingin berkongsi ya..jika berminat @ ingin bertanya lanjut blh hubungi saya : Puan Liyana 😊

Yana ingin memperkenalkan *Bio Evolve Water Purification System* menggabungkan penemuan terbaharu Teknologi Nano Termaju dan Blok Karbon Inovatif Ultra Padat dalam sistem penulenan yang mampat, ringan dan berpenampilan menarik. Ia memberikan prestasi penapisan air yang terbaik untuk seisi keluarga!

·      Penemuan Baharu Teknologi Nano Termaju
·      Blok Karbon Inovatif Ultra Padat
·      Penulenan air berprestasi hebat
·      Air yang lebih bersih dan tulen
·      Rasa air yang lebih sedap – terus dari paip!
·      Kualiti air yang dipertingkat
·      Pemasangan sendiri yang mudah
·      Jimat kos! Tidak menggunakan elektrik
·      Kos penyelenggaraan yang rendah
·      Tahan lama
·      Mudah digunakan

Kelebihan menggunakan Bio Evolve:-

● Kuasa penulenan hebat dan menghasilkan air "hidup" yang bertenaga.

● Penyingkiran klorin, bahan kimia, benda asing, logam berat dan mengekalkan mineral berkhasiat.

● Menerima pelbagai penganugerahan dan pensijilan antarabangsa.

● Secara berkesannya menyingkirkan bahan pencemar spt logam berat, mikrob,
karat, bahan kimia, klorin, pewarna, bau busuk dan selainnya.

● Menghasilkan air yang tulen, jernih,  selamat & memenuhi piawaian keselamatan negara.




Jangan lepaskan peluang dapatkan rebate dari rm300-rm600 melalui 

Pakej TUKAR BELI 
@
Pakej BELI BARU 


Yana
0106273397
Agent Terengganu


Maharani Terengganu : Jamu Ayam Hitam

Hai semua.

Pernah dengar pasal "ayam selasih tak?"
Dari bulu sampai ke isi sampai ke telur warna hitam tau.. yana tengok aritu pun terkejut sebab tak percaya ada spesis camtu. Mesti ayam tu terasing dari ayam-ayam lain sebab die pelik.
Ala..macam cerita itik dan angsa tu..ingat tak? Hihi..
Ayam selasih nampak jer hitam, tapi mahal dan berkhasiat terutama kepada wanita.

Uolls tengok gambar ni mesti terkejut sebab tak sangka even hitam menawan tapi sangat berharga dalam perubatan cina. Especially untuk menghasilkan Herba Maharani







Ayam selasih ni berkhasiat untuk merawat:

● Menyelesaikan masalah wanita dan remaja (keputihan, peredaran haid & senggugut )
● Menguatkan dan mengecutkan (otot-otot rahim, sistem peranakan dan amalan selepas bersalin)
● Melegakan masalah (sakit pinggang, sakit belakang, sendi, lutut, migrain, angin dalam badan, lenguh-lenguh kebas dan urat saraf.
● Sistem organ dalam tubuh akan berfungsi dengan baik (Anti penuaan, awet muda, kecantikan dan kesuburan)
● Menegang dan memberi keanjalan pada kulit (payu dara, ovari, kawasan perut selepas bersalin & pinggul)
● Meningkatkan kadar metabolisma ( sel darah, minda, tekanan darah, menghilangkan kelesuan & memberikan  kebahagiaan kepada pasangan)

Kaum Cina menjadikan ayam selasih sebagai salah satu bahan penting dicampur bersama herba-herba terpilih untuk menghasilkan 'Herba Maharani'.




Herba maharani dikenali sebagai jamu ayam hitam sangat baik dan digalakkan maka  sewaktu berpantang untuk:-

● melancarkan perjalanan darah kotor
● sakit pinggang
● buang angin
● rapatkan keintiman
● AWET MUDA

Dapatkan jamu maharani anda dengan segera. Hanya dengan agent berdaftar dan terpilih sahaja.

Yana
010 627 3397
Pengamal Maharani

Entry Terbaru

Legging 360 Therapants

Selamat petang semua. Yana nak share satu produk baru keluaran syarikat Sahajidah Hai-O Marketing iaitu  Therapant Legging dari Premium B...