02 August 2016

Maharani Terengganu : Jamu Ayam Hitam

Hai semua.

Pernah dengar pasal "ayam selasih tak?"
Dari bulu sampai ke isi sampai ke telur warna hitam tau.. yana tengok aritu pun terkejut sebab tak percaya ada spesis camtu. Mesti ayam tu terasing dari ayam-ayam lain sebab die pelik.
Ala..macam cerita itik dan angsa tu..ingat tak? Hihi..
Ayam selasih nampak jer hitam, tapi mahal dan berkhasiat terutama kepada wanita.

Uolls tengok gambar ni mesti terkejut sebab tak sangka even hitam menawan tapi sangat berharga dalam perubatan cina. Especially untuk menghasilkan Herba Maharani







Ayam selasih ni berkhasiat untuk merawat:

● Menyelesaikan masalah wanita dan remaja (keputihan, peredaran haid & senggugut )
● Menguatkan dan mengecutkan (otot-otot rahim, sistem peranakan dan amalan selepas bersalin)
● Melegakan masalah (sakit pinggang, sakit belakang, sendi, lutut, migrain, angin dalam badan, lenguh-lenguh kebas dan urat saraf.
● Sistem organ dalam tubuh akan berfungsi dengan baik (Anti penuaan, awet muda, kecantikan dan kesuburan)
● Menegang dan memberi keanjalan pada kulit (payu dara, ovari, kawasan perut selepas bersalin & pinggul)
● Meningkatkan kadar metabolisma ( sel darah, minda, tekanan darah, menghilangkan kelesuan & memberikan  kebahagiaan kepada pasangan)

Kaum Cina menjadikan ayam selasih sebagai salah satu bahan penting dicampur bersama herba-herba terpilih untuk menghasilkan 'Herba Maharani'.




Herba maharani dikenali sebagai jamu ayam hitam sangat baik dan digalakkan maka  sewaktu berpantang untuk:-

● melancarkan perjalanan darah kotor
● sakit pinggang
● buang angin
● rapatkan keintiman
● AWET MUDA

Dapatkan jamu maharani anda dengan segera. Hanya dengan agent berdaftar dan terpilih sahaja.

Yana
010 627 3397
Pengamal Maharani

Entry Terbaru Yana

Mitos pasal korset Premium Beautiful

Pernah tak buat keputusan tanpa ambil kira pengalaman sendiri? Alaaa orang putih cakap "dont judge a book by its cover"...