18 August 2016

MIN KAFFE : AGENT /STOKIS DIPERLUKAN

Salam tengahari semua..
Blog readers yana dah makan ker belum? Lunch apa arini? Yana makan nasi goreng jer tadi. Anak perempuan request nak nasi goreng mama.. hihi so simple jer lah menu tengahari ni.
Yana nak tanya ada sape-sape yang nak tambah income tak? Maklumlah ekonomi sekarang ni kalau setakat gaji hujung bulan tak cukup nak menampung komitmen yang ada.
" PELUANG MENJADI STOKIS / AGEN MINERAL COFFEE "
Kenapa Mineral Coffee ?
----------------------------
~ Permintaan tinggi
~ Harga mampu milik
~ Asbab kesihatan lebih baik
~ Minuman harian rakyat Malaysia
Kelebihan agen / stokis ?
------------------------------
~ Modal rendah
~ Belajar ilmu online marketing percuma
~ Income harian dan bulanan
~ Ada slip gaji
~ Di ajar , di bimbing sehingga sehingga berjaya
~ Bonus setiap bulan
~ Hadiah bulanan
~ Produk senang jual
Kami crew mineral coffee komited untuk membantu anda menjana pendapatan dari rumah  !!!
Bonus RM 1000 pertama dari online kami bantu anda !!!
MAAF ,
Kami buka kepada 25 AGEN TERAWAL SAHAJA  buat masa ini .
Mereka akan belajar :-
1) Page marketing
2) Instagram marketing
*****************************************
Ya 25 AGEN TERAWAL SAHAJA 
*****************************************
Info program hubungi staff melalui whapp / sms :
010-6273397
Yana
Agent Min Kaffe

Entry Terbaru Yana

Peluang menjadi AGENT TLC dengan modal RM80

Assalamualaikum.. Harini yana nak berkongsi rezeki dengan menawarkan you all (isteri, ibu dan anak dara) untuk menjadi age...