17 August 2016

PREMIUM BEAUTIFUL PENIPU! Badan kurus tanpa sedar

Hai..selamat malam sekali lagi..
Hihi suka sangat yana ni tau bile dah berblog mulalah menggila sikit nak update..

Time kasih yer blog reader yana sebab sudi singgah baca dan korek info serba sedikit dari blog yana.

Kali ni yana nak share pasal pernyataan lazim setiap kali orang nak beli Premium Beautiful tu sebab utama nak kuruskan badan. Yana tak cakap salah tau pakai PB nak kurus cuma sebaiknya betulkan niat dulu pakai PB sebab nak sihat.kan lebih afdhal tu..

Oklah..biasa-biasa mesti uolls akan tertanya-tanya atau ade terdengar orang bertanya kat PB Expert macam ni..

♥ Kak kalau saya pakai PB ni berapa lama ambik masa untuk kurus?
♥ Kak betul-betul menjadi ke boleh kurus ni??

Biasanya Yana senyum je dulu... sebab yana dulu pun pernah berada dalam situasi si bertanya.. tapi cuba tanya balik diri uolls:
♥ berapa lama dah simpan lemak degil dalam badan?? Satu bulan? 1 tahun? Atau sejak kecil??

Once yana tanya soalan tu balik ramai yang cakap dah lama simpan lemak. Cuma sekarang cari inisiatif nak kuruskan badan sebab nak kawen, sebab suami dah berbunyi, sebab badan rasa berat, sebab susah nak berjalan, terasa sakit tumit, BMi tak seimbang dan banyak lagi alasan tipikal kita..huhu

Yana cuma boleh cakap yang PB ni bukan magic boleh hilangkan lemak degil tu sepantas kilat.. ia memerlukan kesabaran si pemakai utk tegar menggunakannya sekurang-kurangnya 8 jam sehari setiap hari selama 6 bulan... kalau uolls boleh bersabar membina badan setiap hari dgn lemak2 yang ada dalam makanan .. maka harap bersabarlah sikit bagi Premium Beautiful bekerja membakar lemak secara tak sedar masa anda duduk atau buat aktiviti harian.. percayalah.. dalam sedar tak sedar.. eh! Dh kurus dah??

❤ PB hanya betul-betul menjadi jika uolls setia memakainya..jangan sebab hari ni ada jamuan la.. ada kenduri laaa... ada kambing golek.. rugi kalau tak makan.. hahaha..Ingat balik niat tu!

Yang paling penting..tukar niat tu bukan untuk kurus.. tapi nak turunkan berat badan supaya dapat BMI ideal utk kesihatan diri sendiri juga esepecially kesihatan aset wanita supaya dapat kesan awal kanser payu dara dan kanser rahim pembunuh senyap wanita. Bila dah tahu peranan sebenar pb ni utk kesihatan uolls takkan malas pakai pb.. tidur pun kalau boleh lapik dgn pb tau ^__^

Tu jer nak kongsi.. harap membantu yer.. and if anyone nak fitting PB ni FREE boleh jer wapps yana 0106273397. Yang berhampiran dengan yana in shaa Allah boleh pegang dan rasa sendiri material PB ni. Sungguh takkan menyesal pakai PB. Yana sendiri dah hampir 3 tahun pakai PB. Masih macam baru lagi. Untung sangat tau.

YANA
0106273397
www.liyanatahar.com

#PBexpert

Entry Terbaru Yana

Event SM/SSM Ogos 2017

Salam semua... Selepas beberapa hari event berlalu baru arini berkesempatan update blog. Award kali ni ada 2 orang rakan kongsi yan...