07 August 2016

Premium Beautiful Terengganu : Beli PB asing-asing...harga??

Assalamualaikum semua... 
MasyaAllah rindunya nak bersembang dengan blog reader yana. Maaf yer kebetulan akhir-akhir ni buzy sikit sebab nak sambut icon Sohonita Malaysia ke Terengganu.. ^___^

Sebelum yana share pasal kelas yang baru jer berakhir semalam.. ni yana nak share pasal Premium Beautiful dulu. Sebab ape tau...sebab akhir-akhir ni yana banyak terima inquiry dari uols yang nak tahu, boleh ke beli Premium Beautiful corset ni asing-asing?




Haaa kalo ikut gambar kat atas ni kannn...ada 3 keping untuk Premium Beautiful corset - Long Bra, Long Girdle dan Waist Nipper! lepas tu ada pulak tambahan satu lagi Premium Beautiful Short bra :)
so, kenapa pulak ada yang tanya nak beli asing-asing ni?
bukan ke, kena beli 1 set?
ok

antara sebab-sebab orang yang tanya Yana nak beli asing-asing:

1- memang dah jadi pemakai Premium Beautiful tegar; so nak ada extra girdle, bengkung or bra :)
selalunya long girdle and waist nipper la, ramai sangat yang suka pakai siang malam 24 jam, so nak ada spare :)

2- dah ada 1 set Premium Beautiful, pastu nak hantar repair salah satu darinya.
memanggg, kalo dah pakai PB ni mmg tak boleh hidup kalo tak pakai.....rasa cam pelik jerrrr...so katalah long girdle terkoyak kena kuku, and nak hantar for free repair (which takes 2-4 weeks), bolehla beli girdle jeee

3- dah pakai Premium Beautiful for more than 6 months, and inches dah berkurang, so nak beli 1 size smaller :)
ni selalunya long girdle and long bra
kadang-kadang ada customer yg dulunya gebusss, sekarang dah turun lebih 5cm, so dah rasa korset tu macam tak berapa fit and grib...
so nak beli lagi satu yang fit sikittt yg lama masih boleh pakai lagikkk

4- yang nak beli PB, tapi taknak swipe credit card, atau taknak bayar ansuran
haa camni pun ada jugak, ahkak-ahkak yang die tak suka ada instalment...instalment credit card pun tak nak, instalment ngan Yana pun tak nak...tapi belum boleh nak bayar one lump sum untuk satu full set...
boleh jugak macam ni, beli satu-satu dulu utk cukupkan collection :)

5- yang dah lama tak pakai PB, so ada salah satu piece yang dah tak muattt
hahaha..yang ini pun banyak jugak...hehehe
dulu malas nak pakai, pakai girdle jelah, bengkung jelah, sekali nak pakai satu set dah tak muat ...
so tak perlu beli semua, beli yang dah tak muat tu jelahhh

6- yang mengandung, so tak boleh pakai 1 set PB
so ahkak-ahkak yg preggers ni akan opt untuk pakai short bra :)
sbb dah biasa and sedap pakai PB, so kalo ada short bra, breast tak sagging masa pregnant !

haaa inilahh kategori yang adaaaa
so, kesimpulannya mmg boleh pun beli asing2 ; khas untuk mereka yang dalam kategori ni...
heheh

kalo yg 1st time nak beli, Yana memang suggest beli 1 set terus, sebab lagi jimat (sebab ada cash rebate/discount sebanyak RM250 untuk yg beli 1 full set), and result die pun akan lebih cepat :)
so , nak tahu harga kalo beli asing-asing?




ok , so dah tertera kat atas tu kan...apa-apa pun, servis Yana tetap sama, Yana akan ukur dan fittingkan :)
cara nak ukur, boleh refer kat bawah ni yerr



kalo ada yg offer harga murah tu, tolong hati-hati yer :

- servis die tak sama dengan authorised Premium Beautiful Agent
- stok lama
- size mungkin tak boleh ditukar,dan seller macam ni tak bagi after sales servis macam nak baiki PB uols lepas beberapa tahun guna

bila size salah, result pun takkan dapat yang uols nak yer…so jangan menyesal dikemudian hari :)
oh ye, please note yang harga ni khas untuk yang bayar 
one lump sum cash /credit card SAHAJA

harga untuk Premium Beautiful instalment plan adalah tetap :
DEPOSIT RM500 dan anda terus dapat 1 full set
Kemudian, bayaran bulanan adalah seperti berikut
NORMAL (RM250 X 10 BULAN)
EXTRA (RM300 X 10 BULAN)

Untuk Premium Beautiful Elegance pulak just tambah RM300+ daripada harga kat atas niihh
okies, hopefully ni dapat membantu uols untuk bajet-bajet beli PB nihhh...sbb memang bagus utk kita wanita niii
jaga bentuk badan, jaga dalaman, buang angin, elak senggugut dan jaga tulang belakang :)

boleh contact YANA 010-627 3397 for details okay ;)


Lastly nak bagitau...sape yang beli 1 full set PBC or PBE yana akan bagi 1 bottle Free of DEXANDRA PERFUME ;*




Lots of loves,
Liyana

Entry Terbaru Yana

Event SM/SSM Ogos 2017

Salam semua... Selepas beberapa hari event berlalu baru arini berkesempatan update blog. Award kali ni ada 2 orang rakan kongsi yan...