12 August 2016

PREMIUM BEAUTIFUL TIPU KURUS: Soalan lazim bila pakai Premium Beautiful!

Orang yg beli Premium Beautiful sebab ikhtiar nk KURUS mesti tanya soalan ni:

♥ berapa lama ambik masa untuk kurus?
♥ betul2 menjadi ke boleh kurus ni??

Kita senyum je... cuba tanya balik diri anda:

♥ berapa lama dah simpan lemak degil dalam badan?? Satu bulan? 1 tahun? Atau sejak kecil??

#PB ni bukan magic boleh hilangkan lemak degil tu sepantas kilat.. ia memerlukan kesabaran si pemakai utk tegar menggunakannya sekurang2nya 8 jam sehari setiap hari selama 6 bulan... kalau anda boleh bersabar membina badan setiap hari dgn lemak2 yg ada dlm makanan .. maka harap bersabarlah sikit bg PremiumBeautiful bekerja membakar lemak secara tak sedar masa anda duduk atau buat aktiviti harian.. percayalah.. dalam sedar tak sedar.. eh! Dh kurus dah??

♥ betul2 menjadi jika anda setia memakainya..jgn sebab hari ni ada jamuan la.. ada kenduri laaa... ada kambing golek.. rugi kalau tak makan.. hahaha
Ingat balik niat tu

Yang paling penting..tukar niat tu bukan utk kurus.. tapi nak turunkan berat badan supaya dapat BMI ideal utk kesihatan diri sendiri juga esepecially kesihatan aset wanita supaya dapat kesan awal kanser payu dara dan kanser rahim pembunuh senyap wanita. Bila dh tahu peranan sebenar pb ni utk kesihatan anda takkan malas pakai pb.. tidur pun kalau boleh lapik dgn pb tau

YANA
0106273397
PB Expert Kuala Terengganu

Entry Terbaru Yana

Peluang menjadi AGENT TLC dengan modal RM80

Assalamualaikum.. Harini yana nak berkongsi rezeki dengan menawarkan you all (isteri, ibu dan anak dara) untuk menjadi age...