17 August 2016

SM SSM AWARD AUG 2016 at IDCC Shah Alam

Selamat malam semua...

Dah hampir seminggu award SM/SSM berakhir.. malam ni baru sempat update story kat semua.. maklum lah gambar abam kamera ambik jer hampir 500 keping..jenuh yana nak memilih.. huhu.. tapi best tau sebab kali ni yana conquer kebanyakkan pose dalam kamera abam tu..maklum lah abam kamera tu suami sendiri..hik hik hik

Sebelum ker award tu yana pegi jalan-jalan kat Laman Kayangan dulu.. posing untuk photoshot outdoor yana.. cantik-cantik gambar.. cuma yana kene belajar cara nak pose lagi..hehehehe

Ni sebahagian gambar dulu yer... buat bisnes ni suka sangat sebab yana boleh melaram kat red carpet.. boleh berjalan berdua dengan suami.. ala-ala honeymoon la..

Ok-ok sebelum melalu lebih-lebih uolls tengok dulu la yer gambar-gambar kat bawah ni..hasil tangkapan en suami yang baru berjinak dengan kamera.

Entry Terbaru Yana

Mitos pasal korset Premium Beautiful

Pernah tak buat keputusan tanpa ambil kira pengalaman sendiri? Alaaa orang putih cakap "dont judge a book by its cover"...