Cabaran 30 hari Shake Me!

Program pengawalan berat badan bersama SHAKE ME! Soya Kurus ialah satu program jangka masa panjang dalam mencapai gaya hidup yang sihat. Ia merupakan gabungan tingkah laku dan amalan yang perlu untuk memastikan berat dan bentuk badan di tahap yang sihat dan ideal.

Keistimewaan program pengawalan berat badan bersama SHAKE ME! sangat berkesan kerana

✔Membantu membakar lemak yang berlebihan dan bukan sahaja menghilangkan berat badan disebabkan kehilangan air sahaja.

✔Plan diet yang praktikal dan mudah untuk diamalkan seharian: Tidak memerlukan pengiraan kalori makanan yang membebankan dan mengalakkan pengambilan semua jenis makanan mengikut keperluan piramid makanan.

✔Tiada tekanan: Hanya minum mengikut sukatan yang dinyatakan, dapat membekalkan tenaga dan rasa kenyang lebih lama.

✔Tiada kesan‘yo-yo’ dan kesan sampingan: Proses penurunan berat badan secara perlahan-lahan dan tidak akan menjadi “Rebound Weight Gain (Cepat turun berat badan, cepat naik berat badan semula)”

✔Tidak mempunyai bahan kimia yang terlarang yang menggugat kesihatan manusia: Sesuai untuk semua lapisan umur kecuali seseorang itu memang disahkan alah dengan kacang soya dan mengalami masalah buah pinggang.

Cukup mudah dan praktikal untuk kurus bersama SHAKE ME! Soya Kurus dalam masa 30 hari sahaja.

Pengambilannya mengikut keperluan badan individu. Jika untuk amalan as healthy drink, cukup 1 sachet sehari, manakala bagi proses penurunan berat badan yang pantas digalakkan 3 sachet sehari.

Beza effect die bila ambik 1 sachet dengan 3 sachet sehari. Yana dah buat experiment da. Memang lain. Badan lebih ringan bile amalkan Shake Me.

Nak amalkan gaya hidup sihat dengan Shake Me? Wapps yana sekarang sementara ada promosi.

Beli 6 kotak percuma Shaker Shake Me.
Hanya Rm708 1 set.

0106273397

Dalaman sihat luaran cantik!

Loves,
Liyana

No comments:

Post a Comment

Entry Terbaru

360 Theravest Kecilkan Lengan Dengan Mudah

Selamat Hari Raya.. Maaf Zahir & Batin Macam mana Hari Raya tahun ni? Kalut² raya kate netizen..huhu betul jugakkan macam yana pun kalut...