24 September 2016

Diamond Night Sept 2016 di PICC

Assalamualaikum semua..

Ramai yang tertunggu-tunggu update yana pasal award nite aritu tak? Lambat sikit updatenya sebab gambar baru je dapat dari photographer. Thanks to kak dyna sebab berkongsi gambar.

MasyaAllah hold punya hold dah hampir sebulan update event tergendala. Maaf yer semua.

Ni yana dah siapkan gambar-gambar yang ada pada event aritu. Sebenarnya yana ke Diamond Nite untuk sambut Kak Ujie naik pentas. Ikutkan hire photographer tapi disebabkan photographer tu lambat sampai kami cancelkan terus. So permulaan event tu hanya bergamtung pada camera HP yana. Kualiti ok lah jugak daripada takde gambar langsung kan. "Kamera yang ada ditangan itulah yang terbaik"...yana pegang kata-kata ni sepanjang event tu.

No comments:

Post a Comment

Entry Terbaru

PROMOSI HARGA MURAH BVSM DISEMBER HINGGA MAC 2020

YES! PROMO TERBARU !!! BVSM  X  DECEMBER OHSEM  Teruja tak dengar ada Promosi kali ni.. sebenarnya PROMOSI ni baru je dilancar...