24 September 2016

Diamond Night Sept 2016 di PICC

Assalamualaikum semua..

Ramai yang tertunggu-tunggu update yana pasal award nite aritu tak? Lambat sikit updatenya sebab gambar baru je dapat dari photographer. Thanks to kak dyna sebab berkongsi gambar.

MasyaAllah hold punya hold dah hampir sebulan update event tergendala. Maaf yer semua.

Ni yana dah siapkan gambar-gambar yang ada pada event aritu. Sebenarnya yana ke Diamond Nite untuk sambut Kak Ujie naik pentas. Ikutkan hire photographer tapi disebabkan photographer tu lambat sampai kami cancelkan terus. So permulaan event tu hanya bergamtung pada camera HP yana. Kualiti ok lah jugak daripada takde gambar langsung kan. "Kamera yang ada ditangan itulah yang terbaik"...yana pegang kata-kata ni sepanjang event tu.

Entry Terbaru Yana

Scrub Marine Essence : Kulit Lembut Licin dan Cerah Tanpa Masalah Jerawat dan Cela

Sedar ke tak sedar yang viral sangat pasal satu Srcub baru-baru ni?  Sampai habis licin stok 1 Malaysia. Masing-masing yang nak siap k...