16 September 2016

Kelebihan Long Girdle Premium Beautiful

Salam Jumaat semua..
Harini yana nak share pasal Kelebihan Long Girdle Premium Beautiful.

1. Menyokong rahim selepas melahirkan anak - ada testimoni customer, lepas anak pertama die, memang rahim die jatuh! so bila rahim jatuh mmg ada masalah sikit nak conceive ....sambil usaha berurut dengan bidan...pakai PB long girdle hari-hari untuk tetapkan kedudukan rahim :)

anak-anak dara zaman sekarang pun banyak yang ada masalah rahim jatuh...yelah dengan lifestyle skarang kan kite lasak sikit...angkat barang2 berat etc...

so jagalah rahim uolls dengan pakai Long Girdle PB yaaa

2. Menstabilkan hormon - ni of courselah, sebab die lancarkan peredaran darah kita...so hormon pun stabil :)

3. Mengurangkan senggugut - yang ni paling banyak testimoni customers!
sebab, far infrared paling banyak dalam corset Premium Beautiful ni ialah dekat bahagian rahim kita :)
so mmg peredaran darah akan lancar, lalu boleh bantu pecahkan darah2 beku dalam rahim tu...
kalau yg 1st time pakai PB, mesti akan rasa warm-warm gitewww

ada testimoni customer yana, die everytime period mesti akan MC sehari, sbb senggugut teruk!
lepas pakai PB, kali pertama die tak sedar pun die period, sbb tak sakit langsung :)

best kannn

4. Membantu perlekatan janin - those yang selalu gugur or susah lekat bleh cuba PB, sebab mmg ada testimoni yang berjaya lekat ... Apa pun, rezeki anak keje Allah swt, yet kita kena usaha :)

5. Mencantikkan punggung - yang mana yg leper, lembik, ada selulit tu, mmg digalakkan pakai Pb Corset, sbb dia alihkan balik lemak yg dah bersepah2 ke peha tu, bentuk balik punggung uols  :)

kalo uols tengok, long girdle PB, kat bahagian punggung tu ada LOVE SHAPE, nipis sikit dr bahagian tepi girdle tu...so die takkan bakar lemak kat punggung, tapi mantapkan pulak punggung kita ...
tapi die kecikkan bahagian tepi peha, and no more peha gesel2 :)

6. Mengurangkan keputihan - yang ni pun mmg terbukti! ada testimoni anak dara, die selama ni takde keputihan, 1st time pakai tu, seminggu keluar keputihan berketul2 macam period!
actually mmg effect die macam bertangas, keluarkan yg tak elok dlm rahim kita.

Bestkan ade girdle yang boleh buat macam-macam kat badan kita terutama bahagian rahim dan punggung.

Nak girdle boleh wapps yana.
Nanti yana bagi special price ok😊

010-6273397

Loves,
Liyana Tahar

Entry Terbaru Yana

Event SM/SSM Ogos 2017

Salam semua... Selepas beberapa hari event berlalu baru arini berkesempatan update blog. Award kali ni ada 2 orang rakan kongsi yan...