Assalamualaikum semua...
Semalam da 13 Zulhijjah 1437. Rupanya subuh tadi last yana dengar takbir raya. Dah last ker takbir tu? Moga masih berpeluang untuk mendengarnya lagi tahun depan.
Pagi-pagi ni yana nak share sikit kenapa perlu pakai Premium Beautiful full set. Kenapa tak boleh pakai asing-asing. Apa kesannya bile salah pakai saiz PB or salah cara pakai? Apa impact yang kita akan hadapi..
Yana tak nafikan yer untuk beli PB secara berasingan sebab yana tau ramai yang masih berkira-kira nak laburkan RMxxxx.xx untuk beli baju dalam jer. Tapi bile uolls tau jer kelebihan dan kebaikan PB ni memang oulls takkan rasa rugi pun sebenarnya laburkan sekian harga untuk pakai PB ni.
Tau tak apa kesannya bila uolls ambik mudah untuk pakai part by part PB ni.
1) Pada permulaannya jika uolls hanya memakai Long Bra sahaja, kesannya adalah peralihan lemak yang tidak sekata membuatkan perut menjadi makin buncit dan lengan akan kelihatan besar.
2) Jika uolls memakai Waist Nipper sahaja perubahan ketara dengan masalah lemak berlipat dibawah payudara selain punggung dan peha semakin besar dan akan mengalami masalah sakit belakang/sakit pinggang.
3) Jika uolls memakai Long Girdle sahaja masalah perut buncit dan lemak akan berlipat menyebabkan bentuk badan yang terhasil semakin tidak kemas.
Yana selalu menyarankan pada customer or client yana supaya pakai full set PB untuk menghalang lemak yang beralih itu ke tempat lain. Bila pakai full set lemak yang ada dibadan takkan kemana-mana so pembakaran lemak lebih mudah dan cepat berlaku. Ibarat tanah dalam pasu yang kemas dan padu.
Untung sangat-sangat pada yang dah ada Pb sebab setakat yang yana tau cuma PB je ada LIFETIME WARRANTY! Malah ia juga diiktiraf oleh Pakar Tulang Belakang Dunia.
Pada yang mempunyai masalah seperti
✔ perut buncit
✔ senggugut teruk
✔ cyst / fibriod
✔ keputihan
✔ lemak berterabur
✔ peha besar
✔lengan menggeleber
✔ asset jatuh
✔ stretchmark hitam
✔ rahim lemah
✔ sakit belakang (slip dics)
Boleh ikhtiar pakai PB sebab PB sememangnya direka khas untuk mereka yang mempunyai masalah kesihatan. Bila dalaman badan sihat in shaa Allah lauaran akan lebih cantik berseri.
Sekarang ni yana still lagi buat promosi untuk PB.
Yana nak share kebaikan PB dengan kaum wanita.
Pakai PB untuk sihat dan cantik.
Jangan tunggu lama-lama ok.
Jangan biarkan orang teka umur kita tua sebelum waktunya. Nanti sendiri sakit hati. Oh my!!
Nak wapps, nak call or nak mesej.. save nombor hp yana ni tau 😘
010-6273397
010-6273397
010-6273397
Sharing is caring,
Liyana Tahar
No comments:
Post a Comment