11 September 2016

PREMIUM BEAUTIFUL TERENGGANU: Jaga Badan Dari Single sampai Lepas Kawen.. Bahagia!!

Zaman anak dara single
Uih beria sangat jaga badan weh. Diet sungguh2. Perut tak boleh buncit sikit pun. Nak dating ngan boyfriend nak nampak comel je😜

Sebelum bertunang
Lagi cekal diet. Jaga makan tak nak naik jerawat sebijik pun kat muka. Nak nampak gojes masa bakal mak mertua sarung cincin😘. Tak nak perut bonjol2 bila pakai baju kurung moden masa bertunang.  And of kos nak tunang kita nampak kita semanis gula. Cewah!

Sebelum kahwin
Lagi giler2 diet jaga badan! Ultimate diet lah kira nya😂 Nak jadi pengantin paling cantik hajatnya. Nak suami bangga tengok betapa jelitanya isterinya masa majlis tu.

Selepas kahwin
Krik krik krik. Hantam je la labu. Makan tak hengat. Tak jaga da badan tu. Dah kawin dah pun katanya😂. Dia akan tetap sayang saya. Haik???

Patutnya lepas kahwin la lagi beria kena jaga badan kita ni. Dah sah hak suami kita. Die berhak dapat yang terbaik. Bukan masa sebelum bertunang, bukan sebelum kawin, tapi selepas kita jadi hak dia.

Jaga diri. Hiaskan diri untuknya.
Kalau rasa perlukan bantuan, sarung je Premiun Beautiful. Lengkap pakej satu badan kan😍😍😍

Jangan sampai suami keluarkan ayat "Awak tak jaga badan saya cari yang lain". Tak ke lagi haru biru kita time tu.

Nak pakai Premium Beautiful dapatkan khidmat nasihat dari PB Expert. Yana boleh bantu uolls yang nak pakai PB.

Dan yang bestnya yana still buat offer untuk PB Elegance sempena Raya Haji. Jarang tau yana buat offer PBE sebab kualiti dan materialnya sangatlah tinggi. Tapi kerana uolls semua yana bagi offer giler-giler punya. Nak tau wapps yana dulu okay;)

0106273397
0106273397
0106273397

#PremiumBeautiful
#SayaPakaiSayaJual

Liyana Tahar
PB Expert Kuala Terengganu

Entry Terbaru Yana

Mitos pasal korset Premium Beautiful

Pernah tak buat keputusan tanpa ambil kira pengalaman sendiri? Alaaa orang putih cakap "dont judge a book by its cover"...