13 September 2016

Rawatan kehamilan dengan Premium Beautiful

Salam semua.. selamat hari raya korban semua..

Yana nak share lama dah pasal ikhtiar hamil dengan Premium Beautiful ni dengan semua. Memandangkan ramai client yana yang hamil lepas pakai PB ni. Rasa bersalah pulak bile ada cara yang boleh bantu kawan-kawan dengan kos yang murah dan selamat tapi tak diberitahu. Macam ada ketidakadilan disitu. Maaf yer semua sebab baru berkesempatan nak bercerita kelebiham PB ni untuk pasangan yang ikhtiar untuk dapatkan cahaya mata.

Yana paham bile mendirikan rumahtangga kehadiran zuriat sangat ditunggu-tunggu. Kadang-kadang makan bulan makan tahun tapi masih lagi tak nampak tanda-tanda. Ramai yang pegi ke hospital berjumpa pakar, jumpa bidan kampung, jumpa orang yang boleh berubat untuk kenal pasti masalah yang dihadapi. Kebiasaannya doktor pakar akan suggest untuk buat rawatan specimen sampailah ke IUI ataupun IVF. Tau tak berapa kos yang perlu dihabiskan untuk setiap proses tu? Hmmm seingat yana lah masa bercakap dengan kawan yang buat IVF setiap kali buat RM5000-RM10000 habis. Itu belum tentu 100% janin berjaya hingga ke 40 minggu. Kadang-kadang cuma bertahan 3 bulan. Sedih dan pilu terasa. Duit?? Memang berhabis banyak.

Yana cuma nak cadangkan PAKAI PREMIUM BEAUTIFUL jer. Laburlah kurang dari RM3000 untuk 1 set PB ni. Takde suntik menyuntik. Takde ubat ubatan. Yang perlu cuma sarung selama 8 jam setiap hari. 

Kenapa perlu pakai PB untuk ikhtiar hamil?

Sebab Premium Beautiful mempunyai FIR yang disulam pada renda PB untuk membantu merangsang hormon wanita. Keistimewaan girdle PB untuk menguatkan rahim dan membantu perlekatan janin semasa proses kehamilan. Dari pengalaman yana sendiri.. syukur alhamdulillah yana hamil selepas 3 bulan pakai PB. Dan yana teruskan pakai PB masa janin 4 bulan dalam perut. Sebab yana nak menguatkan rahim dan nak support rahim. Yerlah sebelum ni kan yana pernah keguguran 3 kali. Takde salahnya yana ikhtiar dengan PB sebab ianya tidak menyakitkan dan tidak menekan rahim.

Pakai PB menjimatkan duit sebab beli sekali boleh pakai sampai bertahun-tahun. Andai kata rosak or patah uolls boleh hantar balik pada yana untuk dibaiki. CAJ BAIK PULIH?? FREE JER ^__^

Pada pasangan yang sedang iktiar atau dah puas ikhtiar cara moden dan kampung boleh dapatkan Set Premium Beautiful dengan yana. In shaa Allah bile.yakin dan berserah pada Allah urusan kita akan lebih mudah. Aamiin.

Ni no yana tau. Jangan sengan silu nak wapps or call. 

010-6273397

010-6273397


Loves,

Liyana Tahar

Pakar Premium Beautiful


Entry Terbaru Yana

Mitos pasal korset Premium Beautiful

Pernah tak buat keputusan tanpa ambil kira pengalaman sendiri? Alaaa orang putih cakap "dont judge a book by its cover"...