11 October 2016

Pemium Beautiful Expert Mastering Course


Assalamualaikum semua.. 

Terima kasih pada blog readers yana yang sudi singgah dan dapat info dari penceritaan yana. 

Kali ni yana nak share suasana seminar hari Sabtu lepas. Ala yang uolls duk tengok kat facebook group TLC yang semua duk pakai pink-pink tu. Haaa sebenarnya hari sabtu lepas yana ada seminar Premium Beautiful Expert Mastering Course. Thanks to CDP by TLC yang merencanakan kelas havoc dan awesome. 

Semua yang hadir memang sporting dan bersemangat nak menjayakan seminar. Macam-macam aksi dan telatah boleh dilihat. Syukur alhamdulillah juga pada yang terlibat sebagai AJK seminar, Emcee, Speaker dan hadirin yang hadir.

Yana happy sangat-sangat bila kelas kali ni yana bawak sekali rakan kongsi. Thanks to Kak Ain dan Aishah sanggup korbankan masa dan wang ringgit untuk datang seminar ni.  Bila masaing-masing paham konsep "ini bisnes aku.. bukan bisnes mentor aku" in shaa Allah perjalanan bisnes lebih mudah.

Yana belanja sikit gambar-gambar kitaorang sepanjang seminar hari Sabtu lepas.

Ni group yana dan qila. Sebelum mula seminar memang wajib bergambar dulu. Ambik aura pinkish..hehehe

Nilah rakan kongsi Yana... Kak Ain dan Aishah. Jangan pernah give up okay. SABAR SEBELUM SYABAS!

Ni lah mentor yana. Diberi kuasa sebagai Puan MC. Saf memang rock the day. Bukan senang tau nak pikul tanggungjawab sebagai MC.. nak kekalkan momentum energy positif sepanjang hari. Im salute u my dear.😘

Alhamdulillah dah abis course. So officially we all PB Expert okay. Time course ni lah yana dan kawan-kawan diajar cara untuk seluk lemak dengan betul. Uolls yang nak pakai PB boleh contact yana dan rakan kongsi yer.

Yeayy!! Yana dapat gft yang sweet dan berguna ni. Dah jadi PB Expert ni memang tak sah kalau takde tali tape. Paling berharga bile ade chop Premium Beautiful Expert CDP by TLC. Tak boleh dibeli dimana-mana okay😎😎

We all Premium Beautiful Expert CDP by TLC.

Cantikkan mentor yana ni. Semangat dan kesabaran Saf membantu yana bangkit dalam bisnes ni. Thank you my beloved friend. BFF in bisnes😊

Nampak tak?? Cubalah cari nama yana.. ni bukti Top Sales Achievers for August. Thanks Kak Sal for your kindness giving us this lovely plaque 1000BV

Muka masing-masing happy bile dah dapat sijil. Thanks SHOM.

Ada lagi tau gambar yang Yana nak share. Tak terkira banyaknya gambar yang ada. Jenuh jugak lah nak pilih satu-satu sebab semuanya lawa-lawa penangan aura color pink.


Im finished the Mastering Course PB Expert


Berbeza latar belakang tapi Bisnes PB menyatukan kami dalam satu group yang di pimpin oleh CDM Salleha Roslan.








Thank you abang tolong jagakan anak-anak masa ayang dalam course. Time ni anak-anak ade kat bawah area Kids Zone. Memang bagus Pustaka Raja Tun Uda sebab berkonsepkan FAMILY.

Syukur alhamdulillah yana mempunyai mentor2 yang sangat memahami dan sentiasa ada untuk membimbing yana. Susah senang yana semua dalam poket mentor. 

1000BV Award. Alhamdulillah dah 2 bulan berturut rangkul plaque berharga ni. Memang nak kene konsisten every months. Bukti income makin solid.

Maaf la yer gambar agak berterabur. Hehehe excited sangat nak share dengan uolls semua. 

Hopefully uoll enjoy baca entry yana. Dan terima kasih banyak-banyak sebab sudi baca sampai habis. 

Lepas ni uolls nak pakai PB boleh contact yana 010-6273397. Yana boleh tolong uoll dapatkan badan impian. But yang paling penting kesihatan uolls terjaga. 

" Kecantikan takkan bermakna bila badan sering kali sakit. Kesihatan yang baik menjamin badan lebih cantik dan yakin pada diri"

Selain dari Yana uoll boleh contact PB Expert yana yang sama-sama pergi course baru ni. 

Untuk orang Kemaman dan Kuantan uolls boleh contact 
Sharatul Tahar 013-9264621

Untuk orang area Manir/Durian Burong/Bukit Besar boleh contact
Aishah Rawi 013-9923140

Kak Ain yang hujung kiri
Aishah yang hujung kanan

Loves,
Liyana Tahar
PB Expert Terengganu

Entry Terbaru Yana

Event SM/SSM Ogos 2017

Salam semua... Selepas beberapa hari event berlalu baru arini berkesempatan update blog. Award kali ni ada 2 orang rakan kongsi yan...