Premium Beautiful: Seluar angkat rahim

Assalamualaikum..

Yana nak share sikit real story dari 2 orang TLCians yang pernah keguguran akibat angkat benda berat.

Yana sendiri pernah keguguran sampai 3 kali dulu. Masa pregnant ni memang kene extra care untuk 3 bulan pertama. Sebab janin baru nak menempel di dinding rahim. Jadi kekuatan janin masih lagi lemah.

************
Real Story 1
************

Rakan kongsi yana sendiri pernah keguguran akibat tersilap angkat beras 5kg. Nampak mudah nampak ringan bagi kudrat orang sihat tapi bagi ibu yang baru disahkan mengandung mengangkat berat seberat 5kg boleh membawa kepada punca keguguran.

************
Real Story 2
************

Mak Kak Yanie masa muda dulu pernah keguguran.. sebabnya angkat tong gas😅😅. Tong gas anggaran berat 14kg. Masyaallah kuatkan kudrat orang perempuan ni sewaktu sihat. Jadi terbawa-bawa bila waktu hamil. Terlupa -___-

Maksudnya di sini..diawal mengandung jangan buat kerja berat-berat. Yelah..mane ade wanita inginkan keguguran berlaku kan. Antara punca terjadinya keguguran ini adalah kerana masalah rahim tak kuat. Kita sebagai wanita sudah tentu tidak mahu masalah keguguran itu terjadi, dan amat penting untuk kita menjaganya dengan baik, supaya perkara ini dapat dielakkan daripada terjadi.

Uolls yang ada masalah rahim lemah boleh dapatkan seluar angkat rahim dengan yana 0106273397

Free consultation
Free fitting

P/s: Yana ada buat Promosi OKTOBER. Diskaun sehingga RM500 1 set.

#SetHamil #SetBerpantang #MasalahRahimTakKuat

No comments:

Post a Comment

Entry Terbaru

360 Theravest Kecilkan Lengan Dengan Mudah

Selamat Hari Raya.. Maaf Zahir & Batin Macam mana Hari Raya tahun ni? Kalut² raya kate netizen..huhu betul jugakkan macam yana pun kalut...