19 October 2016

REAL TESTIMONI PREMIUM BEAUTIFUL: Bersalin Ceaserean

Salam Rabu semua..

Rindu nak share real testimoni Premium Beautiful dengan blog reader yana. Ni khas untuk ibu-ibu bersalin terutama bersalin ceaser. Paham je lah kan bila ceaser jer mesti tak boleh nak bertungku, berbengkung bagai. Jadi perut automatik mengembang dan buncit.

"Dulu bila berjalan terasa macam bawak pouch bag keliling pinggang"

Ni pengakuan sebenar ibu beranak ceaserean.

Ehhh berpantang pakai korset?? Betul la tu. Hanya Premium Beautiful jer yang sesuai dipakai untuk ibu bersalin normal or ceaser.

0106273397
www.liyanatahar.com

#SetBerpantangModen
#BidanModen
#BersalinCeaser
#TrueStory
#PBYana

Entry Terbaru Yana

Event SM/SSM Ogos 2017

Salam semua... Selepas beberapa hari event berlalu baru arini berkesempatan update blog. Award kali ni ada 2 orang rakan kongsi yan...