19 October 2016

REAL TESTIMONI PREMIUM BEAUTIFUL: Bersalin Ceaserean

Salam Rabu semua..

Rindu nak share real testimoni Premium Beautiful dengan blog reader yana. Ni khas untuk ibu-ibu bersalin terutama bersalin ceaser. Paham je lah kan bila ceaser jer mesti tak boleh nak bertungku, berbengkung bagai. Jadi perut automatik mengembang dan buncit.

"Dulu bila berjalan terasa macam bawak pouch bag keliling pinggang"

Ni pengakuan sebenar ibu beranak ceaserean.

Ehhh berpantang pakai korset?? Betul la tu. Hanya Premium Beautiful jer yang sesuai dipakai untuk ibu bersalin normal or ceaser.

0106273397
www.liyanatahar.com

#SetBerpantangModen
#BidanModen
#BersalinCeaser
#TrueStory
#PBYana

Entry Terbaru

Q&A berkaitan Min Kaffe

Assalamualaikum Yana nak share soalan dan jawapan yang biasa yana terima dan jawab setiap kali orang tanya..  yer lah kan ade orang r...