19 October 2016

REAL TESTIMONI PREMIUM BEAUTIFUL: Bersalin Ceaserean

Salam Rabu semua..

Rindu nak share real testimoni Premium Beautiful dengan blog reader yana. Ni khas untuk ibu-ibu bersalin terutama bersalin ceaser. Paham je lah kan bila ceaser jer mesti tak boleh nak bertungku, berbengkung bagai. Jadi perut automatik mengembang dan buncit.

"Dulu bila berjalan terasa macam bawak pouch bag keliling pinggang"

Ni pengakuan sebenar ibu beranak ceaserean.

Ehhh berpantang pakai korset?? Betul la tu. Hanya Premium Beautiful jer yang sesuai dipakai untuk ibu bersalin normal or ceaser.

0106273397
www.liyanatahar.com

#SetBerpantangModen
#BidanModen
#BersalinCeaser
#TrueStory
#PBYana

No comments:

Post a Comment

Entry Terbaru

ShakeMe Cocoa @ Air Cokelat Kurus

SHAKEME COCOA PERISA BARU? Geng Hipstur panggil Air Cekelat Kurus. Hampir setahun da rupanya ShakeMe Cocoa ni dalam pasaran Malays...