19 October 2016

REAL TESTIMONI PREMIUM BEAUTIFUL: Bersalin Ceaserean

Salam Rabu semua..

Rindu nak share real testimoni Premium Beautiful dengan blog reader yana. Ni khas untuk ibu-ibu bersalin terutama bersalin ceaser. Paham je lah kan bila ceaser jer mesti tak boleh nak bertungku, berbengkung bagai. Jadi perut automatik mengembang dan buncit.

"Dulu bila berjalan terasa macam bawak pouch bag keliling pinggang"

Ni pengakuan sebenar ibu beranak ceaserean.

Ehhh berpantang pakai korset?? Betul la tu. Hanya Premium Beautiful jer yang sesuai dipakai untuk ibu bersalin normal or ceaser.

0106273397
www.liyanatahar.com

#SetBerpantangModen
#BidanModen
#BersalinCeaser
#TrueStory
#PBYana

Entry Terbaru

PROMOSI MINCHA (AUG - SEPT 2018)

Waahh!!! Berita baik untuk penggemar teh Fazura dan Fazura Lovers ♡ Promosi BELI 5 kotak dengan harga RM 165 belian ke-6 HANYA RM15...