01 October 2016

Selimut dhuha..

Assalamualaikum...
Terima kasih semua sudi singgah di blog yana. Moga perkongsian yana membawa kebaikkan pada semua☺

Ini kisah sebenar yana bile amalkan sendiri BVSM sebagai satu alternatif untuk merawat masalah yang dihadapi.

*******************************
TENGKUK SAKIT AKIBAT SALAH TIDUR
*******************************

Petang semalam yana tersalah tidur sampai rasa sakit dibahagian tengkuk..puas urut..pastu tepuk bantal tak jadi jugak..last-last ambik #bvsm letak kat kepala buat macam bantal alhamdulillah bile bangun tu terus hilang rasa sakit.

Memang berbaloi ade BVSM dalam setiap rumah. Jadikan Biovelosity Sleep Mate sebagai teman tidur anda.

Fungsi Biovelosity Sleep Mate

1. Meningkatkan metabolism
2. Mengaktifkan fungsi-fungsi sel
3. Menggalakkan peredaran darah
4. Meningkatkan pertahanan badan dan memperbaiki sistem imun
5. Meningkatkan tahap medan tenaga
6. Menstabilkan emosi, mengurangkan tekanan dan desakan
7. Memulihkan tenaga, memperbaiki dan mengaktifkan sel dalam badan
8. Menjadikan kita lebih Bersemangat dan bertenaga
9. Meningkatkan keupayaan penyembuhan secara semula jadi
10. Mengimbangi dan mengharmonikan fungsi-fungsi fizikal
11. Melegakan kepenatan dan kesakitan
12. Merangsangkan dan menyelaraskan sistem saraf autonomik
13. Menggalakkan fungsi jantung
14. Menggalakkan tidur yang sihat dan berkualiti

Sangat sesuai untuk orang yang mengalami masalah strok, sengal badan, kencing manis dan darah tinggi.

Yana ada sediakan Special GIFT untuk setiap pembelian untuk membantu merawat masalah yang dihadapi.

HARGA ??

1 set BVSM hanya Rm1488 free postage.

Cara nak order

Wapps or call yana di 010-6273397

Jangan lupe ye😉

Merawat dan mencegah tanpa ubatan dan suntikan.

Yana
BVSM Terengganu

Entry Terbaru Yana

Event SM/SSM Ogos 2017

Salam semua... Selepas beberapa hari event berlalu baru arini berkesempatan update blog. Award kali ni ada 2 orang rakan kongsi yan...