14 October 2016

SHAKEME: Produk Turunkan Berat Badan dengan mudah dan sihat

BERAT TURUN CAM AIR!!

Haha. Mungkin macam air tu overrr sangatt. Tapi memang betul! Consume ShakeMe ni berat turun senang je.

Tengoklah testimoni kawan iols ni. Dalam 12 hari consistent consume ShakeMe, berat boleh turun hampir 3 kg!! Turun secara sihat memang ambil masa sikit. Heee 😁😁😁

Tapi, iols paham sangatlah perasaan kalau dapat turun sikit pun dah teruja. Turun 3 kg pun dikira banyak tau!!! Sikit2, lama2 jadi bukit!!

Jadi, apa keistimewaan Shake Me Soy Protein Drink ni ya?

💮 Rendah kalori - 90 kcal setiap hidangan
💮 Tinggi dalam serat dan protein
💮 Sumber calcium dan magnesium
💮 Diperkaya dengan garam buluh, L-Carnitine, vitamin dan mineral
💮 Tiada gula tambahan
💮 Tiada bahan pengawet
💮 Tiada pewarna sintetik
💮 Pilihan terbaik untuk membekalkan tenaga, menjaga kesihatan, tumbesaran sihat dan pelansingan badan
💮 Sesuai utk seisi keluarga

Kalau ada sesiapa terasa nak try produk baru ni, contact je yana okaayy 😍😍😍

0106273397

ShakeMe produk kuruskan badan secara sihat yang baru dari SHOM.

Loves,
Liyana

Entry Terbaru Yana

Event SM/SSM Ogos 2017

Salam semua... Selepas beberapa hari event berlalu baru arini berkesempatan update blog. Award kali ni ada 2 orang rakan kongsi yan...