28 October 2016

Tips Kuruskan Badan Dengan Shakeme

Assalamualaikum semua...

Yana nak story sikit pasal produk ShakeMe. Sebelum ni pernah dengarkan yana share pasal 30 Days ShakeMe Challenges.

Banyak testimoni yang yana dapat sepanjang 30 hari tu.. ada yang loss weight 3kg, 4.6kg, 5kg, dan paling mengejutkan yana ade hilang 10kg.

Macam mana hilangkan 10 kilo tu dalam sebulan?? Dikorek-korek rahsia rupanya shakeme tu boleh dibuat macam mocha shake. Yana pun ambil peluang untuk try buat memang sedap giler la.

Yana share dengan uolls cara buat Mochallious yang marvelous ni.
Bahan-bahan:
1 peket ShakeMe
1 peket Min Kaffe
200 ml Air
Ais

Cara membuatnya:
Campurkan kesemua bahan dan shake sebati.. dah siap 😄😄

Mocha ni lagi sedap dari kat mana-mana kedai kat luar sana dan paling best ia minuman yang menyihatkan.

Mana nak dapatkan 2 bahan utama kat atas tu? Boleh wapps yana 0106273397.

Entry Terbaru Yana

Event SM/SSM Ogos 2017

Salam semua... Selepas beberapa hari event berlalu baru arini berkesempatan update blog. Award kali ni ada 2 orang rakan kongsi yan...