07 November 2016

PIL MAHARANI : JAMU PENGIKAT SUAMI ISTERI

Assalamualaikum semua..
Nak tahu satu rahsia?? Yana ikat suami dengan pil cinta yang luarbiasa kehebatannya. Dulu terasa payah nak ada tenaga tapi sejak amalkan pil cinta terasa lain setiap hari. Badan lebih bertenaga, ringan, berseri. Pil cinta ni para suami memang cari untuk isteri sebab dapat kebaikan bersama. Nak tau oil cinta ni pil apa??

Pil Maharani memang pujaan hati. Dari dulu sampai kini memang jamu ni jer yana amalkan. Nak tau kelebihan amalkan #Maharani ni?

👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇

Kelebihan Herba Maharani untuk Anak Dara: ~
~Melancarkan peredaran darah
~Wajah lebih berseri
~Mengurangkan masalah jerawat
~Melancarkan hormon, period stabil
~Mengurangkan keputihan
~Lebih bertenaga

Kelebihan untuk yang dah berkahwin: ~
~Mengecutkan rahim
~Memberi tenaga
~Meningkatkan nafsu untuk bersama suami
~Membersihkan darah nifas
~Boleh diamalkan ketika dalam pantang selepas bersalin

Dah tau kelebihan dan kebaikan mesti tau cara nak amalkan makan macam mana. Ada banyak cara boleh makan. Jadi boleh pilih masa satu yang suka. Yana biasa ambik 10 biji pagi 10 biji malam. Amalkan betul-betul memang feel die lain macam😉

👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇

Cara pengambilan Herba Maharani  :-

~Yang disyorkan adalah 25-50 biji pil kecil sekali sehari.

~ Mulakan makan Herba Maharani hari pertama selepas period (datang haid).

~ Masa terbaik untuk makan Herba Maharani ialah pada waktu pagi sebelum sarapan.

~ Tapi kalau nak makan malam pun boleh.

~ Makan mestilah bersama air suam.

~ Herba Maharani ni mungkin agak panas bagi sesetengah orang terutama yang tidak pernah makan pil herba.

Sebaiknya mulakan dengan 25 biji dan jika badan rasa panas minum banyak air kosong/mineral. Kemudian kurangkan dos kepada 10-15 biji.

Kuantiti dalam sekotak Herba Maharani = 6 bebola putih = 300 biji kecil pil herba

Jika ambil 10 biji sehari = 30 hari (waktu period jangan makan)

Jika ambil 25 biji sehari = 12 hari (habis sekotak , stop untuk bulan itu, sambung selepas period)

Jika ambil 50 biji sehari = 6 hari (habis sekotak ,stop untuk bulan itu, sambung selepas period)

Sebulan amalkan satu kotak sahaja Herba Maharani. Setelah habis sekotak, hentikan makan Herba Maharani seketika hingga period seterusnya datang. Lepas period ulangi cara makan yang sama.

Nak order boleh PM tepi or wapps yana 0106273397

www.liyanatahar.com

Entry Terbaru Yana

Peluang menjadi AGENT TLC dengan modal RM80

Assalamualaikum.. Harini yana nak berkongsi rezeki dengan menawarkan you all (isteri, ibu dan anak dara) untuk menjadi age...