30 December 2016

Premium Beautiful Pilihan hati yana dulu, kini dan selamanya

Assalamualaikum kesayangan yana semua..

Dah sampai rumah ker? Dah solat isyak?
Yana kat Terengganu sekanrang ni tengah hujan lebat. Masa yang sesuai submit doa sebab hujan turun tu rahmat dari Allah untuk setiap hambaNya.


You all pernah dengar Premium Beautiful? Yana masa memula dulu selalu jugak dengar yang negatif pasal PB ni. Ada yang cakap PB penipu, seeh bila pakai, sakit tekan isi dan macam-macam lagi. Biasanya yang bercakap tu sebab salah saiz. Beli dengan bukan agent terlatih. Yana dah pakai PB ni dah 3 tahun alhamdulillah rasa selesa dan tak sakit bila pakai.

Nak cerita sikit la pengalaman yana memula berkenalan dengan Premium Beautiful. Dulu tak tau pun ape itu Premium Beautiful. Kiranya yana ni not so up to date la bab korset. Masa start pakai dulu lepas keguguran anak ke4 tercari-cari girdle yang boleh kuatkan rahim.


Sekarang antara sebab yana jatuh cinta tahap dewa dengan PB:
1) ada waranti seumur hidup
2) paling murah dan menjimatkan duit sebab tahan lama
3) masalah rahim lemah dan peranakan rendah Alhamdulillah dah takde
4) takde lagi masalah sakit belakang akibat jatuh zaman muda dulu
5) masalah keputihan beransur hilang
6) strecthmarks masa bersalin dan parut chicken pox masa pregnant da sekata dengan kulit
7) berpantang gugur kali ke3, hamil selepas 3 bulan pakai PB dan set berpantang terbaik pernah ada.
8) awet muda

8 sebab yang tersenarai adalah dari pengalaman yana sendiri. Pakai, rasa dan alami kebaikan Premium Beautiful takde dicedok dari mana-mana tempat.


Masa zaman anak dara yana bermasalah setiap kali duduk rasa sakit dan berbunyi di tulang kelubi sebab yana pernah jatuh dalam bilik air. Keadaan yana masa 2010 sedikit berisi dan ada masalah dalaman. Tapi sejak pakai PB alhamdulillah walau dah anak 2 yana masih slim dan sihat. Seri wajah terserlah bila sihat dalaman. 

Dapatkan Premium Beautiful daripada PB Expert supaya set PB sesuai dan selesa dipakai. Takkan timbul masalah PB tersimpan dalam almari. 


0106273397


Loves,
Liyana

Entry Terbaru Yana

Event SM/SSM Ogos 2017

Salam semua... Selepas beberapa hari event berlalu baru arini berkesempatan update blog. Award kali ni ada 2 orang rakan kongsi yan...