25 December 2016

Bio Velosity Sleep Mate Harga Termurah 2017

Bio Velocity Sleep Mate Harga Termurah 2017

Dah lama rasanya tak share pasal BVSM. Bulan ni yana nak bagi harga promosi Bio Velocity Sleep Mate, makin ramai yang tak lepaskan peluang untuk dapatkan set BVSM harga jimat. Iyelah kan, bila dapat beli dengan harga murah pada kualiti yang sama tinggi mesti akan tetap jadi pilihan pengguna yang bijak kan.

Harga??
Harga satu set BVSM sebenarnya RM1,488. Sempena bulan promosi Yana memang terus akan bagi harga Promosi 2+1 kami iaitu RM3576.
Ada Free Gift dan Free Postage/Free Delivery.
Ni pun dah jimat sangat-sangat tau.. you all jimat RM888 untuk set promosi.
Set promosi akan berakhir 31 December 2017. Jangan lepaskan peluang menikmati harga yang sangat rendah ni.








Loves,
Liyana

Entry Terbaru Yana

Mitos pasal korset Premium Beautiful

Pernah tak buat keputusan tanpa ambil kira pengalaman sendiri? Alaaa orang putih cakap "dont judge a book by its cover"...