08 December 2016

Maharani ikhtiar untuk mengandung

Assalamualaikum semua..

Selamat petang kawan-kawan blogger dan reader tersayang.


Pernah tak terdengar ungkapan "berat mata memandang berat lagi bahu yang memikul". Kita tengok pasangan yang ada anak ramai itu bahagia dan ceria. Kita  bergosip pasal pasangan takde anak itu kononnya mandul atau ada masalah sebalik pintu. Jangan!! Ingatlah bahawa setiap rezeki itu milik Allah. Rezeki anak juga dalam rahsia Allah Taala. Yana pandang keluarga terdekat dan kawan-kawan yang dah kawen lama tapi masih belum dikurniakan rezeki anak. Yana tak boleh suka hati pegi dekat diorang terus tanya dan cakap macam yang biasa orang tanya

"Eh kau merancang ker sampai sekarang takde anak"
"Kau ni mandul ker?"
"Umur dah banyak jangan merancang sangat nanti dah tua anak masih sekolah"
"Kau bagi jerlah laki kau kawen lain"
"Dah pegi cek bidan atau doktor ke belum?"
"Orang lain anak dah besar kau masih lagi berdua lagi?"


Astaghfirullahalazim... jaga mulut tu. Jangan nanti kerana mulut hubungan porak peranda.

Tau tak sebenarnya dibelakang mata kita sebenarnya macam-macam pasangan ni buat. Nak pegang zuriat sendiri. Nak mendengar tangisan anak kecil di malam hari.

Belum tentu orang yang ada anak ramai beranak setiap tahun terjaga dan terbela akhlaknya. Yana pernah terbaca satu post di FB seorang ibu yang agak berumur masih lagi pregnant. Bile ditanya nada marah dan mengatakan rezeki Allah beri die terima jer. Namun ada 1 kiasan yang doktor ni berikan untuk yana renungi bersama. Anak ramai tapi anak sulung perempuan sekolah tak tinggi, akhlak dan solat tak terjaga. Anak lelaki bergaul merata sampai tak balik rumah. Anak-anak kecik merengek perlukan perhatian dan kasih sayang ibu. Biarlah anak sikit tapi ada anak soleh dan solehah. Biarlah anak lambat dapat kerana Allah nak persiapkan diri bakal mak abah dengan ilmu akhirat dan persediaan untuk tabungan anak.

Yana sentiasa mendoakan keluarga dan kawan-kawan yang masih berikhtiar inginkan cahaya mata. Ada cara yang mudah untuk dapatkan cahaya mata. Kebanyakan client yana amalkan memakan Maharani sebagai salah satu cara. Keberkesanannya bergantung pada tahap hormon individu. Ada yang pregnant selepas mengamalkan 1 kotak jamu. Ada yang belum habis 1 kotak dah disahkan pregnant. Yana sendiri amalkan maharani dalam 3 bola terus pregnant.

Ada yang nak cuba Maharani sebagai salah satu cara untuk dapatkan anak? Boleh baca dan tengok testimoni dari client yang telah berjaya hamil dengan maharani.

Yang terbaru Yana dapat berita gembira bile client baritahu pergi urut dengan bidan. Bidan suggest makan maharani sebab terbukti untuk kesuburan. Lepas makan maharani sebulan lepas tu disahkan pregnant. Alhamdulillah rezeki Allah beri lepas ikhtiar dan usaha tanpa putus asa.

Keberkesanan Maharani untuk wanita:
✔Menyelesaikan masalah wanita dan remaja (keputihan, peredaran haid, senggugut dll).
✔Menguatkan dan mengecutkan (otot-otot rahim, sistem peranakan dan amalan selepas bersalin).
✔Melegakan masalah (sakit pinggang, sakit belakang, sendi, lutut, migrain, angin dalam badan, lenguh-Ienguh kebas dan urat saraf).
✔Melambatkan jangkamasa Monopouse (Pengaktifan hormon estrogen, progestron dan androgen wanita).
✔Sistem organ dalam tubuh akan berfungsi dengan baik (Anti-Penuaan, awet muda, kecantikan dan kesuburan).
✔Menegang dan memberi keanjalan pada kulit (payu dara, ovari, kawasan perut selepas bersalin, pinggul dll).
✔Meningkatkan kadar Metabolisma (sel darah, minda, tekanan darah, menghilangkan kelesuan, kebahagiaan kepada pasangan dll).


Nak order atau nak tanya boleh wapps yana untuk respond serta merta


010-6273397
www.liyanatahar.com



















Loves,
Liyana Tahar

Entry Terbaru Yana

Mitos pasal korset Premium Beautiful

Pernah tak buat keputusan tanpa ambil kira pengalaman sendiri? Alaaa orang putih cakap "dont judge a book by its cover"...