20 December 2016

Maharani Terengganu : Harga Maharani

Hai you all :)

Maaf ye lama da tak bercerita pasal Maharani. Alhamdulillah ada je permintaan maharani setiap hari.

Kebaikan maharani sebenarnya banyak sangat sesuai untuk diamalkan dari anak dara sampai ke mak dara.

Kelebihan Herba Maharani untuk Anak Dara: ~
~Melancarkan peredaran darah
~Wajah lebih berseri
~Mengurangkan masalah jerawat
~Melancarkan hormon, period stabil
~Mengurangkan keputihan
~Lebih bertenaga


Kelebihan untuk yang dah berkahwin: ~
~Mengecutkan rahim
~Memberi tenaga
~Meningkatkan nafsu untuk bersama suami
~Membersihkan darah nifas
~Boleh diamalkan ketika dalam pantang selepas bersalin


Antara customer yana yang sentiasa mencari alternatif baru untuk mengatasi masalah dalaman wanita pada bulan ni:-

Macam arini baru je lepas COD untuk adik faqihah yang mempunyai masalah tak datang period selama 2 tahun selepas kemalangan yang tragis. -Marang-

Petang dapat call dari kakak ipar yana di Kemaman nak Maharani dan Bioseleza untuk anak perempuannya yang bermasalah senggugut teruk. -Kemaman-

Client di Kepong ikhtiar amalkan maharani untuk dapatkan zuriat setelah 10 tahun berkahwin. -KualaTerengganu-

Maharani mampu mengecutkan cyst dalam rahim dan membuatkan miss v ketat. Client yana ikhtiar makan maharani selepas doktor mengesahkan beliau mempunyai cyst dalam rahim. -Chendering-

Customer di Selangor wapps nak order maharani sebab keputihan yang teruk. -Sepang-

Ada ramai lagi kaum wanita di luar sana yang mencari Maharani untuk ikhtiar tanpa melibatkan suntikan atau ubat-ubatan kimia.

Bulan lepas hampir 20 kotak yang selamat diposkan ke serata Malaysia. Sales hampir RM2000 hanya melalui online yang yana uruskan. Syukur alhamdulillah.

Harga Maharani tak pernah berubah sejak Februari 2016 dan pada kiraan yana paling murah dipasaran dengan kos 33sen sebiji.  Sekotak Maharani ada 6 bebola lilin yang menjaga kualiti jamu dan ianya ada expired date. Tau tak 300 biji maharani sangat berharga dan berbaloi diamalkan setiap bulan oleh setiap wanita.

Nak order maharani boleh contact yana. Cod area Kuala Terengganu, Bandar Marang, Rhu Renggeh, Rhu Dua, Rhu Rendang, Chendering, Area Gaint dan Mydin Mall, Dataran Austin.

1 kotak 300 biji RM98 sahaja. ^__^

Loves, 
Liyana



Entry Terbaru Yana

Event SM/SSM Ogos 2017

Salam semua... Selepas beberapa hari event berlalu baru arini berkesempatan update blog. Award kali ni ada 2 orang rakan kongsi yan...