22 December 2016

Premium Beautiful : Real Testimoni Premium Beautiful Murah

Salam subuh semua:)

Yana nak berkongsi pasal real testimoni Kak Fadillah semalam bab PB dan Maharani.

Yana kenal Kak Fadillah memula dulu melalui wapps bila kak fadillah co tact yana nak beli Maharani untuk ikhtiarkan dapat baby.  Bayangkan yer 8 tahun berkahwin dan masih belum dikurniakan cahaya mata kerana masalah period tak lancar dan tak teratur. Selepas ikhtiar makan Maharani selama 2 bulan untuk pregnant Kak Fadillah ambik keputusan nak sarungkan PB untuk bantu dari segi kuatkan rahim dan bantu perlekatan janin.

Yana ingat lagi masa tu pergi fitting kak fadillah masa bulan Ogos. Tengah raya puasa lagi sebab teringat pernah makan popia simpul yang kak fadilah buat sendiri.

Masa ni first time pergi fitting kak fadillah lepas 2 bulan amalkan Maharani.
Alang-alang da nak pakai terus jelah daftar ahli masa tu. Beli PB dapat balik pulangan 6% bulan depan.

Kebiasaannya yana akan wapps client untuk tanya feedback atau masalah yang dialami. Bagi Kak fadillah memula pakai PB tu cuma terasa pening kepala dalam minggu pertama. Yana maklumkan itu healing crisis yang berlaku pada semua orang. 



2 bulan lepas konsisten memakai Pb setiap hari yana dapat feedback baru bila kak Fadillah wapps pasal masalah sakit belakang yang dialami sebelum ni dah hilang. Yana rasa bersyukur pada Allah kerana asbab PB masalah kesihatan kak Fadillah beransur pulih.

Ni memula sekali kak fadillah ambik stok Eziclean untuk berbisnes. Semuanya dah berpunya dan dari kalangan keluarga dan kawan-kawan.



Setiap bulan yana akan hantar produk hot ke rumah kak fadilllah. Walaupun hanya untuk kegunaan sendiri dan keluarga terdekat kak fadilah telah mula menjana pendapatan sampingan untuk menambah ekonomi keluarga.



Semalam masa hantar produk hot ke umah kak fadillah ada testimoni terbaru darinya.
Tengah sembang-sembang tu akak cuit yana.. "Yana tau tak semalam akak cuba pakai baju kurung moden yang 3 tahun lepas MUAT BALIK yana! Dulu akak pakai siap kene buka lagi dart die sebab ketat. Semalam pakai longgar habis. Paling kelakar suami akak terkejut tengok sebab die cakap nampak badan sama jer tapi boleh pakai baju lama lepas tu abang angkat tangan 👍 sambil cakap "kecikkan lagi yang." 

Teruja betul yana dengar akak bercerita. Memang memula tu rasa badan nampak sama jer tapi tetiba boleh pulak muat baju lama yang tu sebab lelemak dah balik tempat asal die da. Dengan pemakaian PB yang betul walaupun berat badan tak turun sebenarnya lelemak yang sebelum ni duduk merata dah balik lerumah masing-masing.Premium Beautiful dah bantu lockkan lelemak supaya tak lagi lari dari rumah. Syok kannn!

Bestkan pakai PB. Memang jimatkan duit lah bab beli baju. Yang lama boleh pakai balik yang baru boleh tambah koleksi baju😄😄😄

Pasal Maharani pula selepas 7 bulan amalkan setiap bulan kak fadillah ada bagitau yang period die bulan lepas 5 hari semuanya darah hitam yang keluar. Darah hitam biasanya terjadi sebab period lama-lama tak keluar sepenuhnya. Darah yang terkumpul di belakang rahim boleh menimbulkan masalah seperti fibriod atau cyst. 
Takut yana dengar keadaan dalaman rahim kak fadillah tapi alhamdulillah kak fadillah ambik langkah awal untuk merawatnya dengan PB dan Maharani.

Promosi PB masih lagi berjalan. Perkenalkan PB kepada kawan dapat cash. Woowww bestlah boleh buat income hanya lepas perkenalkan kawan yang pakai PB.
Nak pakai PB boleh contact yana 0106273397

#RealTestimoni
#PremiumBeautifulTerengganu
#PBKualaTerengganu

www.liyanatahar.com

Entry Terbaru Yana

Event SM/SSM Ogos 2017

Salam semua... Selepas beberapa hari event berlalu baru arini berkesempatan update blog. Award kali ni ada 2 orang rakan kongsi yan...